Νέο όραμα για την καινούργια δεκαετία, 2020-2030, στην κυπριακή οικονομία

InBusinessNews  26/02/2020 10:25
Νέο όραμα για την καινούργια δεκαετία, 2020-2030, στην κυπριακή οικονομία

Νέο όραμα για την καινούργια δεκαετία, 2020-2030, στην κυπριακή οικονομία

InBusinessNews  26/02/2020 10:25
To «Nicosia Economic Congress» έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά γεγονότα στη Λευκωσία και φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης. Το «10th Nicosia Economic Congress», που παρουσιάζει η Alpha Bank Cyprus Ltd και διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και το περιοδικό GOLD, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park).

RELATED ARTICLES


 
Το Συνέδριο στοχεύει να αναλύσει, μεταξύ άλλων, την παρούσα κατάσταση της οικονομίας του νησιού, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές και σε ποιο βαθμό αναμένεται να επηρεαστεί το οικονομικό μέλλον της Κύπρου.
 
Στο επίκεντρο του «10th Nicosia Economic Congress» βρίσκονται οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις στην Κύπρο, καθώς και τα τρέχοντα διεθνή οικονομικά δεδομένα, που έχουν επίπτωση στην οικονομία του νησιού. Το Συνέδριο πραγματοποιείται στην παρουσία υψηλόβαθμων εταιρικών στελεχών, διακεκριμένων επιχειρηματιών, οικονομολόγων, ακαδημαϊκών, αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων και υπουργών.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται, συγκεκριμένα, προς CEOs, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές και μέλη διοικητικών συμβουλίων των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών από όλους τους κλάδους, καθώς και ξένων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο. Απευθύνεται, επίσης, σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του δημόσιου τομέα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: ΣΕΛΚ και περιοδικό GOLD
Κύριος Χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): PrimeTel, KPMG Limited και CITR
Networking Coffee Sponsor: Gloria Jean's Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Περιοδικό IN Βusiness και περιοδικό Accountancy Cyprus
Συντονιστής: IMH
Υποστηρικτές: Invest Cyprus και Great Place to Work®  
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com και ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας