1η ημερίδα του διεθνούς Συμβουλίου Επενδυτικής Μετανάστευσης  στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  26/02/2020 11:50
1η ημερίδα του διεθνούς Συμβουλίου Επενδυτικής Μετανάστευσης  στην Κύπρο

1η ημερίδα του διεθνούς Συμβουλίου Επενδυτικής Μετανάστευσης  στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  26/02/2020 11:50
Ημερίδα με τίτλο «Το μέλλον του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος» (Looking Ahead – The Future of the Cyprus Investment Programme) διοργανώνει το διεθνές Συμβούλιο Επενδυτικής Μετανάστευσης (Investment Migration Council), για πρώτη φορά στην Κύπρο. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό.

Το Συμβούλιο Επενδυτικής Μετανάστευσης αποτελεί τον παγκόσμιο επαγγελματικό σύνδεσμο του κλάδου επενδυτικής μετανάστευσης και πολιτογράφησης ξένων επενδυτών. Η βάση του Συμβουλίου είναι στη Γενεύη, ενώ διαθέτει παρουσία στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Καραϊβική και στο Χονγκ Κονγκ. Ως ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, η δράση του Συμβουλίου αποσκοπεί στην εκπαίδευση και ενημέρωση των μελών του για θέματα του τομέα, θέτοντας υψηλά πρότυπα διαφάνειας και επαγγελματικότητας. 

Ο κ. Bruno L’ecuyer, εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου, και κύριος ομιλητής στην επικείμενη ημερίδα ανέφερε σχετικά: «Το Συμβούλιο, σε συνεργασία με άλλους επαγγελματικούς συνδέσμους, κυβερνήσεις και πολυεθνικές εταιρείες, θέτει ψηλά πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο για όλα τα θέματα που αφορούν την επενδυτική μετανάστευση. Μέσω της πρώτης μας ημερίδας στην Κύπρο, στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών σε συναφείς κλάδους αλλά και του ευρύτερου κοινού για όλα τα νέα δεδομένα και τις τάσεις στον τομέα μας.»   

Στην ημερίδα θα συζητηθούν μία σειρά από σχετικά θέματα, που αφορούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες, αλλά και την κυβέρνηση, ανάμεσα σε αυτά και το κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα, η συμβολή του στην τοπική οικονομία, το θέμα του διαφανούς ελέγχου και άλλα. Στο βήμα θα ανέβουν διακεκριμένοι ομιλητές που διαπρέπουν τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

«Η Κύπρος», συνέχισε ο κ. L’ecuyer, «διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό και ανταγωνιστικό επενδυτικό πρόγραμμα για άτομα που αναζητούν ένα περιφερειακό κέντρο που να συνδέει Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Ενθαρρύνουμε όλους όσοι ασχολούνται με την επενδυτική μετανάστευση και την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών εδώ στην Κύπρο να αξιοποιήσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης και δικτύωσης, συμμετέχοντας ενεργά στο να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:https://investmentmigration.org/workshops-cyprus/.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας