Η Google στο 3rd Data Management Forum

InBusinessNews  20/02/2020 11:25
Η Google στο 3rd Data Management Forum

Η Google στο 3rd Data Management Forum

InBusinessNews  20/02/2020 11:25
Η συλλογή των σωστών δεδομένων απαιτεί πρώτα την κατανόηση των δράσεων και των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να επιτύχει κάτι τέτοιο. Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του πολυαναμενόμενου «3rd Data Management Forum», που παρουσιάζει το δικηγορικό γραφείο George Z. Georgiou & Associates LLC, είναι ο Matz Lukmani, Industry Manager της Google Inc Ηνωμένου Βασιλείου.

RELATED ARTICLES


 
Μέσα από την παρουσίασή του ο Matz, θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για θεμελιώδεις βέλτιστες πρακτικές συλλογής δεδομένων, όπως επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί την αυτοματοποίηση για να προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων. Περισσότερα στο «3rd Data Management Forum», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην ξενοδοχείο Hilton Park) στη Λευκωσία.
 
O Matz Lukmani εργάζεται στην Google για τέσσερα και πλέον χρόνια και ασχολείται με προϊόντα, όπως το Google Analytics 360, το AdWords, το Attribution 360 και το Firebase Analytics. Σήμερα ασχολείται με τους τρόπους και τις τεχνικές απόδοσης των διαφημίσεων με τη χρήση των Google Ads, Search Ads 360 και Google Attribution στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Έχει εργαστεί για περισσότερα από εννέα χρόνια στις Η.Π.Α. σε διάφορους ηγετικούς ρόλους στον τομέα των Analytics σε σημαντικούς Οργανισμούς, όπως την PwC, την SAP, την Bristol-Myers Squibb, την Toys R Us, την MediaCom και την Triad Retail Media. Προσφέρει, επίσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων σε διάφορους τομείς.
 
Κεντρικό θέμα του «3rd Data Management Forum», η ορθή διαχείριση και ανάλυση της βάσης δεδομένων των επιχειρήσεων. Ξεχωριστές παρουσίες εκτός από την Google, η Lego, η Codewise, η Hugo Boss και η HSBC, που αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να καταπλήξουν, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο εξωτερικό, όσον αφορά τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων στις επιχειρήσεις.
 
To «3rd Data Management Forum» προορίζεται ως εφαλτήριο και πλατφόρμα συζητήσεων, με επίκεντρο τα δεδομένα (data) και πώς αυτά μπορούν να μετατραπούν σε μετρήσιμη αξία για κάθε εταιρεία. Η διαχείριση δεδομένων περιλαμβάνει τη συλλογή, την αποθήκευση, την οργάνωση, την προστασία, την επαλήθευση και την ανάλυση των δεδομένων. Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί, πλέον, ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της επιτυχίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, αφού η μελέτη του κάθε πελάτη και των καταναλωτικών του συνηθειών ξεχωριστά, μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρηση.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Η πλήρης συμμετοχή στο Συνέδριο ισοδυναμεί με 4 πιστωτικές μονάδες CPD.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται προς chief data officers, ceos, chief financial officers, chief operating officers, διευθύνοντες συμβούλους, διευθυντές μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικούς διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομίας.
 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων του οργανισμού ή της εταιρείας σας, στο «3rd Data Management Forum»!
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: George Z. Georgiou & Associates LLC
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Kaniklides και PrimeTel.
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, GOLD magazine, IN Business magazine
Με τη στήριξη της: Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας