Η Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας»

  19/02/2020 19:29
Η Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετέχει στην  «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας»

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας»

  19/02/2020 19:29
Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κα Νατάσα Πηλείδου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες μεταξύ 17-21 Φεβρουαρίου 2020. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας διοργανώνεται από την Ένωση Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μεταφορών της Ε.Ε   και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για την ευρωπαϊκή και διεθνή ναυτιλία.  

RELATED ARTICLES


 
Θεωρείται ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή της Υφυπουργού Ναυτιλίας στην συζήτηση με θέμα «το Εμπόριο και την Ανταγωνιστικότητα» στο πλαίσιο του συνεδρίου στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης ως ομιλητές,  ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Kitack Lim, η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών κα Adina Vălean, Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπουργοί, Πλοιοκτήτες, και υψηλόβαθμά στελέχη της διεθνούς ναυτιλίας.
 
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ναυτιλίας, η κα Πηλείδου θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Επίτροπο Μεταφορών της ΕΕ κα Adina Vălean όπου θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή και διεθνή ναυτιλία.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας