Διεθνής αναγνώριση για κυπριακή εταιρία από το Facebook

Η R Digital ανακοίνωσε ότι έχει πιστοποιηθεί από το Facebook ως Facebook Marketing Partner στην Κύπρο και ο CMO της εταιρίας κ. Μάριος Κοσμά ως Facebook Marketing Consultant, αναγνωρίζοντας την εταιρία για τις άρτιες δεξιότητές της και τη βαθιά τεχνογνωσία που διαθέτει στις σύγχρονες απαιτήσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ και συγκεκριμένα στις βέλτιστες πρακτικές διαφήμισης που ακολουθεί στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Σύμφωνα με το Facebook, ο στόχος του προγράμματος Facebook Partners είναι να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να βρουν συνεργάτες βάση των συγκεκριμένων αναγκών τους, όπως η βελτίωση της απόδοσης των διαφημιστικών τους καμπανιών, η σωστή σύνδεση της ιστοσελίδας τους με τον διαφημιστικό λογαριασμό που διατηρούν στο Facebook, και η ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν μέσα από τις καμπάνιες, τα οποία αποτελούν καθοριστικά στάδια της διαδικασίας διαφήμισης στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Η R Digital διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολλά χρόνια εμπειρίας και πρακτικής γνώσης σε τεχνικές που άπτονται καινοτόμων και προηγμένων τεχνολογιών. Αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες της να στοχεύουν το κοινό τους με σχετικές και ουσιαστικές διαφημίσεις, εμπλουτισμένες με εξατομικευμένο και δημιουργικό περιεχόμενο, μείγμα το οποίο οδηγεί στη μέγιστη απόδοση των διαφημιστικών τους δαπανών.
 
Οι λύσεις που παρέχει η R Digital έχουν βοηθήσει τους συνεργάτες της, οι οποίοι είδαν τον στόχο απόδοσης της διαφημιστικής τους επένδυσης (ROAS) να βελτιώνεται και να πολλαπλασιαζεται μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με την ομάδα της R Digital. Ο Μάριος Κοσμά, Chief Marketing Officer στην R Digital, εγκεκριμένος Facebook Marketing Consultant και Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google δήλωσε: “Μέσα από τα Κοινωνικά Δίκτυα, όλα τα brands έχουν την δυνατότητα να πουν τη δική τους ιστορία. Οποιοσδήποτε οργανισμός, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλίμακας. Πρέπει να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να προσφέρουμε την εμπειρία που θέλει να έχει ο πελάτης από την εκάστοτε εταιρία. Όπως το κάθε brand είναι διαφορετικό, έτσι είναι και ο κάθε πελάτης. Προκειμένου να διαφοροποιηθεί ένα brand και να πετύχει ή να ξεπεράσει τους στόχους του, πρέπει να προσαρμόζεται με τις ανάγκες της αγοράς στο σύνολο της, αλλά και με τον κάθε πελάτη σαν μονάδα, προσφέροντας φρέσκο και καινοτόμο περιεχόμενο στα Κοινωνικά Δίκτυα. Είτε αυτό είναι σε μορφή διαφήμισεων είτε σε μορφή δημοσιεύσεων. Δυναμικά ή στατικά και μέσω εξατομικευμένων διαφημίσεων. Τότε είναι που ξεκινά η “μαγεία” και η ομορφιά της απόδοσης στο οικοσύστημα των κοινωνικών δικτύων. Στην τελική, εκεί είναι και η ουσία.
 
Η R Digital έχει αναγνωριστεί από το Facebook ως έμπειρος συνεργάτης για την παροχή υπηρεσιών στους ακόλουθες τομείς και εξυπηρετεί ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες και διαφημιστικά γραφεία, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
 
  • Λιανικό Εμπόριο
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Ενέργεια
  • Αυτοκινητοβιομηχανία
  • Χρηματοπιστωτικές και οικονομικές υπηρεσίες
  • Εκπαίδευση
  • Τεχνολογία
  • Φαρμακευτικές υπηρεσίες
  • Διοικητικές υπηρεσίες
  • Ξενοδοχειακά και Τουρισμός
  • Τηλεπικοινωνία
  • Ψυχαγωγία
  • Δημόσιοι Οργανισμοί
  • Πολιτική
 
"Όπως η ίδια η τεχνολογία, έτσι και το Facebook αναπτύσσεται ραγδαία και προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες μέσα από καινοτόμες μορφές διαφήμισης, καινοτόμους τρόπους στόχευσης, τεχνολογίες και λύσεις για να βοηθήσει οργανισμούς και ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων να επικοινωνήσουν τα σωστά μηνύματα, στο σωστό κοινό, στο σωστό χρόνο. Ως εταιρεία αποδείξαμε πολλές φορές ότι καινοτομούμε και ότι είμαστε επικεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας μέσα από πραγματικά αποτελέσματα. Πιστοί στη φιλοσοφία της εταιρείας μας για συνεχή εξέλιξη, επιβαλλόταν να είμαστε από τους πρώτους Facebook Marketing Partners στο νησί - και το πετύχαμε με ιδιαίτερη χαρά. Προσβλέπουμε στην εξέλιξη μέσα στο οικοσύστημα των Facebook Marketing Partners και συνεπακόλουθα να βοηθήσουμε τις κυπριακές επιχειρήσεις με εφαρμογές πρακτικών που έχουμε δει ότι δουλεύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό", δήλωσε ο Σοφοκλής Γεωργιάδης, Chief Operations Officer της R Digital.
 
Με την πιστοποίηση της R Digital ως Facebook Marketing Partner Consultant, το Facebook αναγνωρίζει την ετοιμότητα της εταιρίας να βοηθήσει και να προσφέρει στους πελάτες της τα εργαλεία, τις λύσεις, τις πρακτικές και τις μεθοδολογίες που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους που θέτουν εντός των Κοινωνικών Δικτύων.
 

 
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις του Facebook στους πελάτες και συνεργάτες μας", δήλωσε ο Μάριος Κοσμά. “Η επένδυση σε γεφυρώσεις με το Facebook, το Instagram, το WhatsApp και το Messenger και η ουσιαστική αξιοποίηση των διαθέσιμων λύσεων είναι καθοριστικά στοιχεία για τις επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο θέτουν γερά θεμέλια για να αναπτυχθούν και να εντοπίσουν νέα κοινά μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”.
 
Με την πλήρη σειρά πρωτοποριακών λύσεων, η R Digital μπορεί να βοηθήσει τους συνεργάτες της να δημιουργήσουν δυναμική και προσαρμοσμένη ψηφιακή διαφήμιση και να εξετάσουν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη, τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της απόδοσης των καμπανιών τους. Μεταξύ άλλων, οι πιο δημοφιλείς λύσεις που προτιμούν οι συνεργάτες της R Digital περιλαμβάνουν:
 
Γεφυρώσεις: Τα προϊόντα της ιστοσελίδας σας ενσωματώνονται με το Instagram Shop και το Facebook Catalogue, λύση που “ξεκλειδώνει” νέες δυνατότητες διαφήμισης.
 
Ετικέτες Προϊόντων: Με αυτή την μέθοδο, μπορείτε να επισημάνετε (tag) τα προϊόντα σας στο Instagram και στο Facebook, τεχνική που οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας. Επιπρόσθετα, αυτή η πρακτική σας επιτρέπει να στοχεύετε τις διαφημίσεις σας βάση του κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας για την οποία κάποιος χρήστης έδειξε ενδιαφέρον μέσα από αλληλεπίδραση σε προηγούμενες διαφημίσεις ή από άμεση επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.
 
Δυναμικές Διαφημίσεις: Στοχεύσετε συγκεκριμένους χρήστες που επισκέφθηκαν προϊόντα ή υπηρεσίες στην ιστοσελίδα σας, αυτούς που πάτησαν σε συγκεκριμένα κουμπιά, συμπλήρωσαν φόρμες, έβαλαν προϊόντα στο καλάθι αλλά δεν ολοκλήρωσαν την αγορά τους, κοκ. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε στη συνέχεια να στοχεύσετε με εξατομικευμένες και δυναμικές διαφημίσεις τους χρήστες πάντοτε βάση των ενεργειών και της συμπεριφοράς τους.
 
Εξατομίκευση: Προσφέρετε διαφορετικές εμπειρίες στους χρήστες μέσα από το ταξίδι τους, μέχρι την ολοκλήρωση των τελικών στόχων της κάθε καμπάνιας, μέσα από το funnel pou έχετε ορίσει και το οποίο έχει αποδείξει ότι δουλεύει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από το Facebook, η R Digital είναι επίσημος συνεργάτης και με άλλες κορυφαίες διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Google, MailChimp, Hubspot, TikTok και Reactive.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρηση σας από τις παραπάνω υπηρεσίες, επικοινωνήστε σήμερα με την R Digital

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)