Γ. Τινής: Η φιλοσοφία για ένα παραγωγικό περιβάλλον

InBusinessNews  13/02/2020 08:00
Γ. Τινής: Η φιλοσοφία για ένα παραγωγικό περιβάλλον

Γ. Τινής: Η φιλοσοφία για ένα παραγωγικό περιβάλλον

InBusinessNews  13/02/2020 08:00
Τεράστιας σημασίας αποτελεί για την Amdocs Cyprus η αναγνώριση της καθημερινής και συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων της, όπως προέκυψε και από την επιλογή της εταιρείας ως υποψήφιας στην κατηγορία Best Work Place των φετινών IN Business Awards. Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Head της εταιρείας Γιάννης Τίνης.
 
Οι πυλώνες
Καταρχάς, αποτελεί μεγάλη τιμή που για ακόμη μια φορά συγκαταλεγόμαστε στους εργοδότες προτίμησης. Για εμάς, έχει τεράστια σημασία η αναγνώριση της καθημερινής, συλλογικής μας προσπάθειας για ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο δεν αντιμετωπίζουμε μονάχα ως χώρο εργασίας, αλλά ως μια μικρή κοινωνία. Μια κοινωνία με ανθρώπους από 30 διαφορετικές χώρες και κουλτούρες.
Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και την εργασιακή ισότητα ανεξαρτήτως φύλου, το ευέλικτο ωράριο εργασίας, οι εργονομικοί χώροι, το ευρύ πακέτο προνομίων και η επιβράβευση των προσπαθειών του κάθε ενός ξεχωριστά, αποτελούν μερικούς από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας της Amdocs για ένα παραγωγικό περιβάλλον.
 
Ο στόχος
Στόχος μας είναι η συνεχής προσέλκυση των καλύτερων στον τομέα της πληροφορικής και, παράλληλα, η εκπαίδευση όλων των υπαλλήλων μας ούτως ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ραγδαίες και αλματώδεις αλλαγές της τεχνολογίας.
 
Facts & Figures
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας παγκοσμίως ανέρχεται στις 26.000, με παρουσία σε 85 χώρες
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο οι διακρίσεις μας είναι πολλές. Μερικές από αυτές είναι:
 
  • Rang the bell at Nasdaq
  • won ‘most Innovative 5G Strategy’ at the Leading Lights Awards 2019
  • awarded a record 64 patents
  • 9 women general managers manage 43% of our employees
  • 40,000 volunteering hours
  • 5,036 volunteers
  • Helped 120,000+ access food in Guadalajara
Όσον αφορά την Κύπρο έχουμε αναγνωριστεί από τον Invest Cyprus με το βραβείο των ξένων επενδυτών στην Κύπρο, από το CIBA με το Business Excellence Award και από την Green.dot με το βραβείο Green company.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας