Ελκυστικό πακέτο για επαναπατρισμό Κυπρίων επιστημόνων από τη Logicom

Πρόγραμμα Επαναπατρισμού Κυπρίων Επιστημόνων Τεχνολογίας έχει τεθεί σε ισχύ από την Logicom, στην προσπάθεια της να στηρίξει τον επαναπατρισμό των επιστημόνων τεχνολογίας και την εργοδότηση τους στη Logicom.  

Στο Πακέτο Οικονομικών Κινήτρων Επαναπατρισμού του Logicom Brain Gain προσφέρεται επίδομα επαναπατρισμού και συγκεκριμένα δύο μηνιαίοι μισθοί, με μέγιστο ποσό τις €10 χιλιάδες (θα πληρωθεί σε τέσσερεις ισόποσες δόσεις μαζί με τους μισθούς του 1ου, 4ου, 7ου, και 10ου μήνα του πρώτου χρόνου εργοδότησης) καθώς και ειδικά οικονομικά κίνητρα που περιλαμβάνουν ένα επιπλέον μηνιαίο μισθό (πέραν του ετήσιου εισοδήματος), πληρωτέο στον 12ο, 24ο και 36ο μήνα της εργοδότησης.

Διαβάστε ακόμα: IN Business Awards: H γιορτή του ευ επιχειρείν συνεχίζεται…

Ασφαλώς, βασική προϋπόθεση είναι οι επαγγελματίες να έχουν κυπριακή καταγωγή και να έχουν καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας (ή να μπορούν να δεσμευτούν για την σύντομη εκμάθησή της) ενώ θα πρέπει να εργάζονται σε οργανισμό εκτός Κύπρου τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Τα σπίτια που βγαίνουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι όσοι επιλεχθούν θα έχουν υποχρέωση να παραμείνουν στην εργοδοσία της Logicom για τρία έτη. 
 
Πιο κάτω σημειώνονται και οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος επαναπατρισμού:

  • Ο Αιτητής πρέπει να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τίτλου στις νέες τεχνολογίες, με προτίμηση στην Τεχνητή Νοημοσύνη, Machine Learning, Big Data Analytics, Cyber Security, Cloud Computing, Internet of Things, Blockchain, Digital Marketing and Social Media. Εμπειρία στην Διοίκηση εταιρειών τεχνολογίας και στις Πωλήσεις στον τομέα τεχνολογίας μπορούν να αποτελέσουν από μόνες του κριτήριο για πρόσληψη.
  • Σαν μέρος της διαδικασίας πρόσληψης για τους επιτυχόντες υποψήφιους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να κατατεθούν πιστά αντίγραφα των σχετικών πιστοποιητικών του υποψηφίου.
  • Η κατάληξη της διαδικασίας είναι στην απόλυτη κρίση της Logicom.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα Logicom Brain Gain συνιστά ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτό.  
  • Η Logicom διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και προϋποθέσεις τους προγράμματος Logicom Brain Gain σε οποιοδήποτε χρόνο χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση, με απλή επικαιροποίηση και ανάρτηση τους στην παρούσα τοποθεσία.

 

 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού