Κυπριακή Φορολογία: Μήπως ήρθε η στιγμή για μεταρρύθμιση;

InBusinessNews  28/01/2020 10:14
Κυπριακή Φορολογία: Μήπως ήρθε η στιγμή για μεταρρύθμιση;

Κυπριακή Φορολογία: Μήπως ήρθε η στιγμή για μεταρρύθμιση;

InBusinessNews  28/01/2020 10:14
Η IMH διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το «Cyprus International Tax Conference», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park).

RELATED ARTICLES


 
Το «3rd Cyprus International Tax Conference» έχει ως στόχο να εγκύψει επί όλων των εξελίξεων, αλλαγών και δεδομένων που αφορούν το φορολογικό σύστημα της Κύπρου, καθώς και επί όλων όσων ισχύουν και αφορούν τα αντίστοιχα συστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Διακεκριμένοι ομιλητές από την τοπική αγορά και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις γνώσεις και απόψεις τους, σχετικά με τις σύγχρονες φορολογικές εξελίξεις.
 
Επισταμένη αναφορά θα γίνει, επιπλέον, σε συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν τους διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου. Μία ιδιαίτερη ενότητα του φετινού Συνεδρίου είναι και η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης όσον αφορά την κυπριακή πραγματικότητα σε θέματα φορολογίας. Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τρόπους για ενίσχυση της φορολογικής συνείδησης, θέτοντας προς προβληματισμό το ερώτημα, μήπως ήρθε η στιγμή για μεταρρύθμιση.  
 
Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα απαρτίζεται από τους κυρίους:
  • Αντώνη Ταλιώτη, Πρόεδρο Επιτροπής Φορολογικού Σχεδιασμού και Πολιτικής, ΣΕΛΚ
  • Πέτρο Λιασσίδη, Πρόεδρο Επιτροπής Φορολογικής Συμμόρφωσης, ΣΕΛΚ
     
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Παράλληλα με την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες από τους τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών υπηρεσιών με δραστηριοποίηση στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Συνέδριο απευθύνεται προς επαγγελματίες από τους παρακάτω κλάδους:

•    λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις
•    τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
•    δικηγορικά γραφεία και νομικοί σύμβουλοι
•    επενδυτικές εταιρείες
•    φορείς παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών
•    εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων 
•    σχετικές κυβερνητικές Αρχές
•    τοπικοί και ευρωπαϊκοί ρυθμιστικοί φορείς


Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Μέλη των οργανώσεων (ACFE, ACB, CFA Society Cyprus, CBA, CYFA, CIF, ICPAC and IIA Cyprus), δικαιούνται 15% έκπτωση. Για να λάβετε την έκπτωση, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός : Alpha Bank Cyprus Ltd
Conference Experience Sponsor: Conferience
Στηρίζουν: Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, ΣΕΛΚ, Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Association of Certified Fraud Examiners-Cyprus Chapter, CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Integrity Forum
Networking Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας