Οι τομείς εξειδίκευσης της Baker Tilly Global Solutions

Η Baker Tilly Global Solutions με την πολύχρονη διεθνή εμπειρία της στους τομείς εξειδίκευσης της, εξυπηρετεί μια πλειάδα οργανισμών σε πολλές χώρες δίνοντας λύσεις σε διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, συστήματα και πρακτικές κατάλληλα προσαρμοσμένα στην επιχειρηματική κουλτούρα κάθε οργανισμού. 
Τον κύκλο ζωής ενός έργου Digital Transformation με την Baker Tilly αλλά και γενικότερα τους τομείς που εμπίπτουν στην εξειδίκευση της όπως Cyber Security και θέματα ιδιωτικότητας, παρουσιάζει στην κάμερα του InBusinessNews o Γεώργιος Α. Κορέλλης, CEO και Managing Consultant της Baker Tilly Global Solutions.
  
 
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την Baker Tilly Global Solutions;
Η ειδοποιός διαφορά για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, είναι πως τα έργα που αναλαμβάνουμε εκτελούνται από έμπειρους συμβούλους με πολύχρονη διεθνή εμπειρία στους τομείς της εξειδίκευσης μας. Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας, έχει σχεδιαστεί ως Περιφερειακή Υπηρεσία που εξυπηρετεί πλειάδα οργανισμών σε πολλές χώρες και που επωφελείται από εμπειρίες, λύσεις και ιδέες από διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, συστήματα και πρακτικές κατάλληλα προσαρμοσμένα για τις συγκεκριμένες ανάγκες και την επιχειρηματική κουλτούρα του κάθε οργανισμού. Εξίσου σημαντικά για τους πελάτες μας, είναι το ότι δεν περιοριζόμαστε σε υποστηρικτικό (Advisory) ρόλο, αλλά πρωταγωνιστούμε και ηγούμαστε τα έργα που αναλαμβάνουμε. Είμαστε περήφανοι που οι πελάτες μας εντοπίζουν μεγάλη αξία στο ότι είμαστε "μάχιμοι” σύμβουλοι με άποψη και αποφασιστικό ρόλο και συνεισφορά καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής των έργων μας, από τον σχεδιασμό μέχρι την συμβασιοποίηση και την επιτυχή εκτέλεση όλων των συμφωνημένων παραδοτέων.
 
Ακούμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό την ανάγκη για υλοποίηση στρατηγικών ψηφιακού μετασχηματισμού. Ποιος ο κύκλος ζωής ενός έργου Digital Transformation με την Baker Tilly Global Solutions;
Η ομάδα μας διαθέτει ευρεία, διεθνή εμπειρία στην εκπόνηση digital και τεχνολογικών στρατηγικών.  Η εξειδικευμένη μεθοδολογία μας  που ονομάζεται "Παλέτα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Καινοτομίας" εμπλουτίζει μια συνήθως επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία, με δημιουργικά εργαλεία και προσεγγίσεις, για ευφάνταστες, καινοτόμες και πρακτικά εφαρμόσιμες στρατηγικές. Στην συνέχεια αποτιμούμε το υφιστάμενο τεχνολογικό οικοσύστημα του οργανισμού και αναγνωρίζουμε τις απαιτούμενες υποδομές, συστήματα και τεχνολογίες προς υποστήριξη της εγκεκριμένης στρατηγικής. Πρακτικά, δημιουργούμε το αρχιτεκτονικό "Master Plan" μαζί με ένα ρεαλιστικό σχέδιο υλοποίησης. Μέσα από δοκιμασμένες μεθοδολογίες Procurement & Sourcing, καταγράφουμε τις επιχειρηματικές, τεχνολογικές και τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, προτείνουμε δυνητικούς προμηθευτές και αξιολογούμε τις προτάσεις. Με βάση την αξιολόγηση, προτείνουμε τις βέλτιστες για τον πελάτη μας λύσεις και διαπραγματευόμαστε όλους τους όρους των σχετικών συμβάσεων, περιλαμβανομένων των οικονομικών και τεχνικών θεμάτων καθώς και των όρων της υλοποίησης. Τέλος, ως Project Director & Project Manager αναλαμβάνουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων, εντός των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού καθώς και με πιστή εκτέλεση όλων των προδιαγεγραμμένων παραδοτέων.
 
Ποιοι άλλοι τομείς εμπίπτουν στην εξειδίκευση της Baker Tilly Global Solutions;
Η ομάδα μας τεκμηριώνει τεράστια εμπειρία στα θέματα του Cyber Security, περιλαμβανομένων του σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής ασφάλειας της ηλεκτρονικής περιμέτρου και των εσωτερικών δικτύων, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες ευκαιρίες αλλά και τις απειλές που προέρχονται από το Cloud και το Mobility. Υλοποιούμε συνολικά συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και επιχειρηματικής συνέχειας με βάση το ISO27001 και το ISO22301 αντίστοιχα. Εξίσου σημαντικά, θεωρούμαστε ειδικοί επί των θεμάτων της ιδιωτικότητας και του GDPR με μεγάλο αριθμό υλοποιήσεων πολύπλοκων έργων  για οργανισμούς πολλαπλών επιχειρηματικών τομέων. Τέλος, προσφέρουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν τα στελέχη και τις εμπειρίες μας στην βάση του Outsourcing ή Bodysourcing (για παράδειγμα την παροχή Procurement Director ή Interim Chief Information Officer).

Η Baker Tilly South East Europe αποφάσισε να κατακτήσει την κορυφή στον χώρο του άκρως εξειδικευμένου Consulting σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται επενδύοντας σε επαγγελματίες που θα υποστηρίξουν και θα ενισχύσουν την σκληρή δουλειά των στελεχών μας που ήδη αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναγνωριζόμαστε ως ο κατ' εξοχήν σύμβουλος που επιλέγουν οι πλείστοι πελάτες για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις και να υλοποιήσουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές και τα σχέδια τους.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς