Οι «μάστερ σεφ» των επισιτιστικών υπηρεσιών… μαγειρεύουν το αύριο του κλάδου

Καταξιωμένοι ομιλητές από τον χώρο των επισιτιστικών υπηρεσιών θα βρίσκονται για στην Κύπρο για να συζητήσουν τις επιδόσεις, τις πρωτοβουλίες, τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου.

Αν ασχολείστε με τον κλάδο των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, δηλώστε τώρα συμμετοχή στο «The Food & Beverage, HORECA Business Conference» και βρείτε σήμερα στο…πιάτο σας όλες τις τάσεις και προοπτικές του αύριο. Το Συνέδριο που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την ΙΜΗ και παρουσιάζεται από τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, διακεκριμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν θέματα, όπως οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις των καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου, η διαδικασία της πρόσληψης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών κουζίνας και γενικότερα τις νέες τάσεις, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα, το 2020.

Ανάμεσα στους διακριμένοι ομιλητές θα βρίσκονται:
  • Η Dawn Gribble, ιδρύτρια και επικεφαλής στρατηγικής της Virtual Solutions Global, του Ηνωμένου Βασιλείου, θα παρουσιάσει πρακτικές στρατηγικές μάρκετινγκ, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν από τις επιχειρήσεις επισιτιστικών υπηρεσιών για άμεσα αποτελέσματα. Η Dawn Gribble έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τροφίμων, ποτών και φιλοξενίας, ενώ συνεργάζεται με βραβευμένες boutique και ξενοδοχεία, με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, με διεθνείς μάρκες τροφίμων, διάσημους σεφ και influencers. Η Dawn εμφανίστηκε στο MasterChef Ηνωμένου Βασιλείου και στο Show Talent Restaurant ως κριτής. Έχει γράψει διάφορα άρθρα για το Food & Beverage, τα οποία αναρτήθηκαν σε γνωστά πόρταλ, όπως Huffington Post, Modern Restaurants, Social Media Today και Menuism.
 
  • Η Angela Melik, διευθύντρια στρατηγικής στο Think Hospitality του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σεφ, κυβερνητικός σύμβουλος, εμπειρογνώμονας μαγειρικής και σύμβουλος βιομηχανίας. Παράλληλα, είναι μέλος του Συμβουλίου Τροφίμων του Λονδίνου, που συμβουλεύει τον δήμαρχο Sadiq Khan. Η Angela είναι η πρώτη Ινδή γυναίκα σεφ που διαγωνίστηκε στην εκπομπή του BBC2 Great British Menu και συχνά προσκαλείται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση για να μοιραστεί τις ιδέες της όσον αφορά τη βιομηχανία τροφίμων.
 
  • Για τον σχεδιασμό χώρων εστίασης και τη συνολική διαδικασία που απαιτείται για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, θα μιλήσει ο Jorge Lozano, ιδρυτής και διευθυντής του Proyecto Singular της Ισπανίας, που κέρδισε το πρώτο βραβείο για τις εσωτερικές επιφάνειες των ξακουστών διεθνών βραβείων σχεδιασμού εστιατορίων και μπαρ, για το έργο τους NEW YORK BURGER.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο θα αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, καθιστάμενο ένα πραγματικό «εργαλείο» για τους decision makers. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, PDS POS System, Planty
Υποστηρικτές: JCC Payment Systems, Leroy Merlin
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου