Στρατηγικές μάρκετινγκ για άμεσα αποτελέσματα

Ο όμιλος G.A.P. Vassilopoulos παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο το «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020,  στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park).
 
Το συνέδριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να συζητήσει τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου των επισιτιστικών υπηρεσιών. Οι νέες τάσεις, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου, βρίσκονται ανάμεσα στα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν  κατά τη διάρκεια του συνεδρίου από διακεκριμένους ομιλητές.
 
Μια από τους καταξιωμένους ομιλητές του πρώτου συνεδρίου «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», θα είναι η Dawn Gribble, Ιδρύτρια και Επικεφαλής Στρατηγικής της Virtual Solutions Global, του Ηνωμένου Βασιλείου. Μέσα από την ομιλία της, η Dawn θα μας παρουσιάσει πρακτικές στρατηγικές μάρκετινγκ, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν από τις επιχειρήσεις επισιτιστικών υπηρεσιών για άμεσα αποτελέσματα.

Η Dawn Gribble έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τροφίμων και ποτών, καθώς και της φιλοξενίας, ενώ συνεργάζεται με βραβευμένες boutique και ξενοδοχεία, με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, με διεθνείς μάρκες τροφίμων, διάσημους σεφ και influencers. Η Dawn εμφανίστηκε στο MasterChef Ηνωμένου Βασιλείου και στο Show Talent Restaurant ως κριτής. Έχει γράψει διάφορα άρθρα για το Food & Beverage, τα οποία αναρτήθηκαν σε γνωστά πόρταλ, όπως Huffington Post, Modern Restaurants, Social Media Today και Menuism. Είναι συχνά καλεσμένη σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Επίσης, είναι διεθνής ομιλήτρια, πραγματοποιώντας ομιλίες και εργαστήρια σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing και επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου. 
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, Leroy Merlin, PDS POS System, Planty, RCB Bank Ltd
Υποστηρικτής: JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 |Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour