Στρατηγικές μάρκετινγκ για άμεσα αποτελέσματα

InBusinessNews  15/01/2020 10:15
Στρατηγικές μάρκετινγκ για άμεσα αποτελέσματα

Στρατηγικές μάρκετινγκ για άμεσα αποτελέσματα

InBusinessNews  15/01/2020 10:15
Ο όμιλος G.A.P. Vassilopoulos παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο το «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020,  στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park).

RELATED ARTICLES


 
Το συνέδριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να συζητήσει τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου των επισιτιστικών υπηρεσιών. Οι νέες τάσεις, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου, βρίσκονται ανάμεσα στα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν  κατά τη διάρκεια του συνεδρίου από διακεκριμένους ομιλητές.
 
Μια από τους καταξιωμένους ομιλητές του πρώτου συνεδρίου «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», θα είναι η Dawn Gribble, Ιδρύτρια και Επικεφαλής Στρατηγικής της Virtual Solutions Global, του Ηνωμένου Βασιλείου. Μέσα από την ομιλία της, η Dawn θα μας παρουσιάσει πρακτικές στρατηγικές μάρκετινγκ, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν από τις επιχειρήσεις επισιτιστικών υπηρεσιών για άμεσα αποτελέσματα.

Η Dawn Gribble έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τροφίμων και ποτών, καθώς και της φιλοξενίας, ενώ συνεργάζεται με βραβευμένες boutique και ξενοδοχεία, με εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, με διεθνείς μάρκες τροφίμων, διάσημους σεφ και influencers. Η Dawn εμφανίστηκε στο MasterChef Ηνωμένου Βασιλείου και στο Show Talent Restaurant ως κριτής. Έχει γράψει διάφορα άρθρα για το Food & Beverage, τα οποία αναρτήθηκαν σε γνωστά πόρταλ, όπως Huffington Post, Modern Restaurants, Social Media Today και Menuism. Είναι συχνά καλεσμένη σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Επίσης, είναι διεθνής ομιλήτρια, πραγματοποιώντας ομιλίες και εργαστήρια σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing και επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου. 
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, Leroy Merlin, PDS POS System, Planty, RCB Bank Ltd
Υποστηρικτής: JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 |Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας