Universal Life: Στρατηγική συνεργασία με Hellenic Healthcare Group

InBusinessNews  14/01/2020 13:06
Universal Life: Στρατηγική συνεργασία με Hellenic Healthcare Group

Universal Life: Στρατηγική συνεργασία με Hellenic Healthcare Group

InBusinessNews  14/01/2020 13:06

Η Universal Life, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου τη νέα στρατηγική συνεργασία με το Hellenic Healthcare Group (HHG), τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει τα κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα και Metropolitan General.

RELATED ARTICLES


Το Hellenic Healthcare Group ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στη συνεχή ανάπτυξη της ιατρικής και νοσηλευτικής περίθαλψης στην Ελλάδα.

Όραμα του HHG είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και η ανάδειξη της χώρας σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη διεθνώς.

Πιο πολλές ποιοτικές επιλογές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στη Λευκωσία, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει η Universal Life στους ασφαλισμένους της και στοχεύει στο να παρέχει στον κόσμο της ακόμη περισσότερες ποιοτικές επιλογές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το πελατολόγιο της εταιρείας θα μπορεί πλέον να επωφεληθεί από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Hellenic Healthcare Group και από τα μοναδικά ιατρικά επιτεύγματα, όπως οι αναίμακτες ρομποτικές επεμβάσεις, οι επεμβάσεις με λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο και με μεγαλύτερη ασφάλεια, την ελάχιστα επεμβατική ιατρική με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, της μικρότερης χρονικής διάρκειας νοσηλεία, την εξατομικευμένη χειρουργική με τρισδιάστατη ιατρική εκτύπωση, ακόμα και την αντικατάσταση καρδιακής βαλβίδας χωρίς χειρουργείο.

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, Έβαν Γαβάς δήλωσε ότι η συνεχής επένδυση των θεραπευτηρίων του Ομίλου Hellenic Healthcare σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες αποτέλεσε βασικό κριτήριο για την απόφαση της Universal Life για την εν λόγω συνεργασία.

Παράθυρο στην Ελλάδα
Σημειώνοντας τα σημαντικά οφέλη που θα έχουν οι ασφαλιζόμενοι της Universal Life μέσα από τη συνεργασία με το HHG πρόσθεσε ότι η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αποστολής της Universal Life, η οποία είναι η βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας από τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές τους ανάγκες. «Μας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας παρέχοντας στο πελατολόγιό μας πρόσβαση σε αναβαθμισμένες μεθόδους ιατρικής και θεραπευτήρια, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε μία χώρα που τόσο γεωγραφικά όσο και πολιτιστικά αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των Κυπρίων στην αναζήτηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στο εξωτερικό», ανέφερε σχετικά ο κ. Γαβάς.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Ομίλου Hellenic Healthcare εξήγησαν ότι η συνεργασία αποτέλεσε στρατηγική επιλογή, καθώς η Universal Life είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και η αξιοπιστία της είναι γνωστή σε Κύπρο και Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, ο Όμιλος HHG είναι πλέον ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγεία στην Ελλάδα, με τεράστια επένδυση σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, ενώ έχει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου με υπερσύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμού, με τα θεραπευτήριά του να συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Ευρώπης.

Όπως λέχθηκε, αρκετοί Κύπριοι καταφεύγουν στο εξωτερικό για ζητήματα υγείας που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στην Κύπρου, πηγαίνοντας σε χώρες, όπου το κόστος θεραπείας είναι εξαιρετικά υψηλό συγκριτικά με αυτού του HHG. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η στρατηγική συνεργασία αναμένεται να είναι επωφελής για όλους τους εμπλεκομένους.

Η Universal Life προσφέρει στους ασφαλισμένους της πρόσβαση στα θεραπευτήρια του HHG με απευθείας κάλυψη των εξόδων, εξασφαλίζοντας χαμηλά κόστη.

Ταυτόχρονα, οι ασφαλισμένοι αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, εφάμιλλες και ανώτερες από εκείνες των νοσοκομείων, στα οποία έχουν συνηθίσει να απευθύνονται, ιδιαίτερα σε ένα οικείεο περιβάλλον από ανθρώπους με την ίδια ιδιοσυγκρασία και γλώσσα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας