Ψηφιοποίηση πληρωμών και εμπορίου στην Κύπρο

Το Cyprus FinTech Expo 3,0, το οποίο διοργανώνεται από την ΙΜΗ, θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park) στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο event, αφού κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα υπάρχει στον χώρο μια έκθεση από τις τελευταίες τεχνολογίες που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Διακεκριμένοι επαγγελματίες από τον τομέα του FinTech, τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις, και θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τον οικοσύστημα του Fintech το 2020.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του φετινού Expo θα  βρίσκονται ο Δρ. Νικόδημος Δαμιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της JCC Payment Systems Ltd, και ο κύριος Daniel Döderlein, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της AUKA της Νορβηγίας.

Ο Δρ. Νικόδημος Δαμιανού υπηρετεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της JCC Payment Systems Ltd από τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ από τον Μάρτιο του 2014-μέχρι πότε υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων της Εταιρείας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Διαχείρισης Ασφαλείας των κατανεμημένων συστημάτων επιχειρήσεων από το Imperial College London, ScB στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ και MBA από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει περισσότερα από 17 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο, με έμφαση στα συστήματα εσωτερικού ελέγχου και στις πληρωμές.

Ο Daniel Döderlein, με περισσότερα από 20 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης προϊόντων, της διαφήμισης και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, βραβεύθηκε το 2014 από το νορβηγικό σωματείο επιχειρηματικών κεφαλαίων ως «Επιχειρηματίας της χρονιάς». Είναι το άτομο που εισήγαγε τα συστήματα πληρωμής μέσω της κινητής τηλεφωνίας στη Σκανδιναβία.

Οι δύο αυτοί καταξιωμένοι επαγγελματίες θα μας μιλήσουν για την ψηφιοποίηση των πληρωμών και του εμπορίου στην Κύπρου.

Η Αuka είναι πρωτοπόρος στα συστήματα πληρωμής της κινητής τηλεφωνίας στη Νορβηγία και η εφευρέτης της Settle-της ευρωπαϊκής υπηρεσίας πληρωμών κινητής τηλεφωνίας για όλους-η οποία φιλοδοξεί να ψηφιοποιήσει τις πληρωμές και το εμπόριο σε κάθε αγορά. Ο Δρ. Δαμιανού και ο κ. Döderlein θα μας παρουσιάσουν πώς μέσω της συνεργασίας με τα συστήματα πληρωμών της JCC, αλλάζει ο τρόπος πληρωμών στην Κύπρο, ο τρόπος διαχείρισης των χρημάτων και ο τρόπος ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού Expo, πατήστε εδώ.

Το Cyprus FinTech Expo 3.0 αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες του χώρου και απευθύνεται κυρίως σε διευθύνοντες συμβούλους, γενικούς διευθυντές, διευθυντές οικονομικών και διευθυντές πληροφορικής από τις παρακάτω υπηρεσίες: Tράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες forex, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνταξιοδοτικών ταμείων, εταιρείες Fintech, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, λιανική βιομηχανία, ρυθμιστικούς φορείς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο Expo είναι χωρίς κόστος, ωστόσο, η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.

Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι σήμερα): ATC, Cablenet, CRM.COM, G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Hellas Direct, iSPIRAL, JCC Payment Systems, Mellon (Cyprus) Ltd, Priority and Zebra Consultants | Red Hat
Εκθέτες (μέχρι σήμερα): CL8, EY, KPMG, Moebius, NETinfoPAY Ltd, NetU and Paysafe
Χορηγός μεταφοράς: Bolt
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Cyprus Blockchain Association, Cyprus Blockchain Technologies Ltd and Invest Cyprus
Χορηγοί επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine, portal REPORTER, Contentworks Agency
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555│φαξ: 22679820│ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)
Ενθουσιασμένα τα Πανεπιστήμια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Huawei Seeds for the Future Scholarships
Κατέβασαν ρολά οι εργαζόμενοι στο επιχειρησιακό τμήμα του λιμανιού της Λάρνακας
Για 5η χρονιά χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος η Medochemie