Vertical Divas: Ανοίγει τα φτερά του για Κύπρο!

Το Vertical Divas που συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το 2011, με την πρώτη σχολή, μόλις 100 τ.μ. στη Νέα Ιωνία ψάχνει όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μέσω franchise για την επέκταση του στην κυπριακή κυπριακή αγορά.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το Vertical Divas αποτελεί δημιούργημα της Αμαρυλλίδας Κουκουλέρου, Προέδρου του G.P.D.A. (Greek Pole Dance Association) και Συνδιοργανώτριας του Pole Art Greece. Η κα Κουκουλέρου είναι κάτοχος της 1ης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE IRELAND στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA, της 2ης θέσης του POLE THEATRE POLAND 2018 PRO DRAMA, της 2ης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE PARIS 2017, στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA.

Εδώ και 10 χρόνια, διδάσκει και χορογραφεί. Διαθέτει πτυχίο στους Latin κι ευρωπαϊκούς χορούς American και Ιnternational και είναι μέλος του βρετανικού IDTA -U.K. Έχει στο ενεργητικό της πολλούς αγώνες και διακρίσεις στο All ladies Latin καθώς και στο Oriental.
 
Έχοντας ασχοληθεί όλη της τη ζωή με τον χορό και τον αθλητισμό, αποφάσισε πριν 8 χρόνια να καταπιαστεί και με το Pole dancing. Ξεκίνησε ως αυτοδίδακτη και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο London Academy Οf Pole Dancing, μία από τις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Pole Dancing School by Elena Gibson, η οποία εδρεύει επίσης στο Λονδίνο, στο Milan Poledance, καθώς και στο Trash theatre της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία.


Η επιτυχία που γνώρισε ήταν μεγάλη που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου, μίας δεμένης οικογένειας! Οι μαθήτριες της σχολής, οι οποίες θεωρούν και το Vertical Divas ως το δεύτερό τους σπίτι, θέλησαν να το αναπτύξουν, δημιουργώντας σχολές και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Πότε άρχισε το ταξίδι

Έτσι, το 2014, ξεκινάει το ταξίδι της επιτυχίας για το Vertical Divas, το οποίο από τότε έως σήμερα έχει εξαπλωθεί, αριθμώντας 8 σχολές σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Καλλιθέα, Μαρκόπουλο, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Ελληνικό και Κορυδαλλό. Διαθέτοντας λοιπόν την απαραίτητη εμπειρία και με σύμμαχο την αγάπη του κοινού, το δίκτυο είναι έτοιμο να «ανοίξει τα φτερά του» σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος:

100 τ.μ.

Μέσο Ύψος Επένδυσης:

€15.000

Entry fee:

€22.000

Royalties:

8%

Διαφημιστική Συμμετοχή:

2% πανελλαδική & τοπική

 
ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟΣ

Το pole dancing αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά, με φανατικούς υποστηρικτές παγκοσμίως. Έχει αγαπηθεί τόσο πολύ ανά τον κόσμο, καθώς απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής υποδομής, φυσικής κατάστασης και κιλών. Είναι η έκφραση των συναισθημάτων μέσω του σώματός μας!
 
Εξάλλου, ο χορός αποτελεί από μονός του εξαιρετική αεροβική γυμναστική, η οποία στοχεύει στο κάψιμο θερμίδων. Σε συνδυασμό λοιπόν με τις ασκήσεις στον στυλό και στο έδαφος, επιτυγχάνεται εκπληκτική βελτίωση του μυϊκού συστήματος. Από τον πρώτο κιόλας μήνα το κοινό παρατηρεί χάσιμο πόντων, σημαντική γράμμωση σε ολόκληρο το σώμα αλλά και ευλυγισία, αποτελώντας boost αυτοπεποίθησης για τα άτομα που το επιλέγουν. Να λοιπόν γιατί το pole dancing σε κάνει να το «ερωτευτείς»!

 

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους