Διαφθορά: Ώρα Μηδέν!

InBusinessNews  09/12/2019 10:37
Διαφθορά: Ώρα Μηδέν!

Διαφθορά: Ώρα Μηδέν!

InBusinessNews  09/12/2019 10:37
Στο μικροσκόπιο τίθεται το καυτό θέμα της διαφθοράς στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο από το Cyprus Integrity Forum στις 16 Δεκεμβρίου με τίτλο «Διαφθορά: Ώρα Μηδέν!».

RELATED ARTICLESΣτην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σε πάνελ με επτά αρχηγούς Κοινοβουλευτικών Κομμάτων οι οποίοι θα κληθούν να τοποθετηθούν επί του φλέγον ζητήματος της διαφθοράς. Συγκεκριμένα, στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος,  η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, και ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Πασχάλη Πασχαλίδη του κτηρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις προς τους Πολιτικούς Αρχηγούς.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας