Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πλησιάζει η τελετή απονομής των Βραβείων Καινοτομίας & Έρευνας

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 5:00 μμ στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία θα αποκαλυφθούν οι νικητές των «Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας OEB» και «Κυπριακών Βραβείων Έρευνας». Εφαρμοσμένες καινοτόμες ιδέες και σημαντικά ερευνητικά έργα θα έχουν την τιμητική τους σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων της Κύπρου όπως και σημαίνοντες εκπρόσωποι από την κυβέρνηση και την πολιτική ζωή του τόπου. Τα Βραβεία των δύο θεσμών θα απονείμει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κύριος Δημήτρης Συλλούρης.

Για ακόμα μια χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) επιβραβεύουν τις κορυφαίες καινοτομίες και τιμούν ερευνητές που ξεχώρισαν με το έργο τους. Οι νικητές κάθε χρονιάς αποτελούν πηγή έμπνευσης για μελλοντικούς οραματιστές, αποδεικνύοντας πως η Κύπρος αποτελεί έναν ολοζώντανο και δραστήριο πυρήνα καινοτομίας κι έρευνας.

Τα «Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ» τιμούν για 13 συνεχόμενα χρόνια επιχειρήσεις, οργανισμούς κι υπηρεσίες του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που, χάρη στις εφαρμοσμένες καινοτόμες ιδέες τους, ξεχώρισαν. Τα βραβεία χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, καλύπτοντας τους εξής τομείς: Πρωτογενής, Δευτερογενής, Υπηρεσίες κι Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας. 

Στην τελετή θα απονεμηθούν και τα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ). Τα βραβεία συμπληρώνουν την 12 χρονιά τους και ως στόχο έχουν να βραβεύσουν Κύπριους ερευνητές που με το έργο τους έκαναν τη διαφορά, σε διεθνές επίπεδο. Τα βραβεία χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Βραβείο Διακεκριμένου Ερευνητή και  Βραβείο Νέου Ερευνητή.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy και με την ΙΜΗ στα τηλέφωνα 22 505 555 / 22 505 628 ή στην ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»