Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο CFA Society Cyprus υποδέχθηκε τα νέα μέλη του

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus), υποδέχθηκε σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στη Λευκωσία, τα 20 νέα μέλη του, παρουσία και του Ανώτερου Διευθυντή του προγράμματος Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) του CFA Institute, κ. Richard Fernand. Ο Σύνδεσμος, απονέμοντας στα νέα μέλη του τον τίτλο του CFA Charterholder αυξάνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των μελών του, που πλέον ξεπερνούν τα 174 μέλη
 
Τα 20 νέα μέλη κατέκτησαν την κορυφαία πιστοποίηση, Chartered Financial Analyst, η οποία   απονέμεται από το CFA Institute που εδρεύει στις Η.Π.Α., αφού πέρασαν επιτυχώς την εξέταση και στα τρία απαιτούμενα επίπεδα, συμπληρώνοντας παράλληλα, εργασιακή εμπειρία τεσσάρων ετών στη Χρηματοοικονομική Επιστήμη και ειδικότερα στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων.
 
Στην ομιλία του προς τους νέους CFAs της Κύπρου, ο κ. Richard Fernand επικεντρώθηκε στην αξία της συνεχούς εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες του επενδυτικού κλάδου, αλλά και στη σπουδαιότητα που έχει ο τίτλος του CFA, ο οποίος πέραν της γνώσης που προσφέρει στους κατόχους του, συμβάλλει παράλληλα στη δικτύωση με άλλους ανθρώπους του χώρου δίνοντάς τους το απαραίτητο πλαίσιο για να γίνουν επαγγελματίες, με υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά, όπως πρεσβεύει ο τίτλος του CFA.
 
O Πρόεδρος του CFA Society Cyprus, κ. Παναγιώτης Μαυρομιχάλης, συνεχάρη με τη σειρά του τα νέα μέλη τονίζοντας ότι ως κάτοχοι αυτού του τίτλου, θα πρέπει να είναι περήφανοι, καθώς θεωρείται η σπουδαιότερη διάκριση στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων, ενώ για την απόκτησή του χρειάζεται μια ευρεία γκάμα πρακτικών και ακαδημαϊκών γνώσεων. «Ο επαγγελματικός τίτλος CFA είναι μια συνεχής εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία επιτρέπει στον κάτοχό του να  ενημερώνεται για το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στην αγορά, κάνοντάς τον ακόμα πιο ανταγωνιστικό», πρόσθεσε.
 
Τα νέα μέλη του CFA Society Cyprus είναι οι: Αδάμος Χατζηαντωνίου, Άλκης Αντρέας Χατζητοφής, Αντρέας Χαριδήμου, Αντρέας Κωνσταντίνου, Χρυσόστομος Χριστοφή, Κώστας Μιχαήλ, Dmitriy Maximov, Ganna Dotsa, Ειρήνη Γερολέμου, Larisa Arshinskaya, Μάριος Αντωνίου, Μιχαήλ Λουκά, Νίκη Τσιβιτάνου, Nikita Pestrikov, Παναγιώτης Ιωάννου, Παντελής Χαραλάμπους, Πρόδρομος Παπανικολάου, Σάββας Χριστοδούλου, Σπύρος Λερίδης, Θάλεια Κουνουμή.
 
Ο CFA Society Cyprus συγχαίρει για άλλη μια φορά τα νέα μέλη και τους παροτρύνει να συνεχίσουν να πρεσβεύουν τις ηθικές αξίες και τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό που αντιπροσωπεύει το CFA Institute.

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland