Η προώθηση της Κύπρου ως επιχειρηματικό κέντρο αποτελεί κυρίαρχο συστατικό για τον Invest Cyprus

Η προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός και ως επιχειρηματικό κέντρο, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων προστιθέμενης αξίας αποτελεί κυρίαρχο συστατικό για τον Invest Cyprus, εξέφρασε στο βήμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού, o Πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Π. Μιχαήλ. 

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Invest Cyprus, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού καθώς και συζητήθηκαν τα θέματα που επιτέλεσε ο οργανισμός τα προηγούμενα χρόνια.
 
 
Στα σημαντικά ορόσημα για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων αναφέρθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του CIFA Άγγελος Γρηγοριάδης, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια τεράστια δυναμική ανάπτυξης με τα περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση να έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.
 
Την συνεργασία του Invest Cyprus με την βουλή των αντιπροσώπων, ανέφερε στην κάμερα του InBusinessNews, ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης.
 
Τον χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέγνωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος συνεχάρη τον Invest Cyprus για το έργο που επιτελεί, τονίζοντας ότι υπήρξε από τους πολυτιμότερους συνεργάτες της Κυβέρνησης στην προσπάθεια προώθησης της χώρας στο εξωτερικό.
 
Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Γιώργος Καμπανέλλας, παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο δράσης του Οργανισμού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες ανάπτυξης νέων τομέων της οικονομίας.

Δειτε Επισης

Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων