Αστεράτοι Ομιλητές στο «The Limassol Star Speaker Show»

Δελτίο Τύπου  03/12/2019 11:26
Αστεράτοι Ομιλητές στο «The Limassol Star Speaker Show»

Αστεράτοι Ομιλητές στο «The Limassol Star Speaker Show»

Δελτίο Τύπου  03/12/2019 11:26
Η Hellas Direct παρουσιάζει το «The Limassol Star Speaker Show» για πρώτη φορά, καλωσορίζοντας μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό για να ανέβουν στη σκηνή και να μας εξιστορήσουν τις δικές τους εμπειρίες στο χώρο της επιχειρηματικότητας και του μάρκετινγκ. 

RELATED ARTICLES


 
Συγκεντρωμένοι σε αυτό το must-attend συνέδριο θα βρίσκονται σε πολύ λίγες μέρες μεγάλα ονόματα, με σημαντική εμπειρία στον χώρο του Leadership, της Επιχειρηματικότητας και του Marketing. Στη σκηνή του «The Limassol Star Speaker Show» θα ανέβουν ομιλητές που θα εμπνεύσουν το κοινό για το μέλλον της εργασίας τους.
Ανάμεσα στους ομιλητές που θα ξεδιπλώσουν τις δικές τους τεχνικές, εμπειρίες και στρατηγικές ηγεσίας, διοίκησης και μάρκετινγκ στο συνέδριο, είναι:
  • Αλέξης Πανταζής, Συνιδριτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct στην Ελλάδα. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Διευθυντής στην Goldman Sachs, ενώ έχει εργαστεί και για τη Miramax Films και για τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  • Jamie White, Ιδρυτής της The University of Life στην Ιρλανδία. Επιχειρηματίας και έχει μεγάλο πάθος για start-up επιχειρήσεις και το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επαγγελματικό κόσμο.
  • Jon Burkhart, Ιδρυτής και Επικεφαλής τους Δημιουργικού Τμήματος της  TBC Global στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με γιγάντια brands όπως Unilever, Dove, Adidas, BBC, ebay, Samsung, MTV, Heineken, Shell, Red Bull, κ.ά..    
  • Karl Lines, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης & Ηγεσίας στην FIFA και Ιδιοκτήτης & Ιδρυτής της Likos People Development  στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συμβουλεύσει και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη και είναι μέλος της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2020.
 
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Το «Limassol Star Speaker Show» διοργανώνεται -όπως έχει προαναφερθεί- για πρώτη φορά, και προσδοκία είναι ν’ αποτελέσει χώρο συνάντησης για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Στόχος αυτού του cross-industry συνεδρίου, είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες του σήμερα να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες, αλλά και τις υφιστάμενες στρατηγικές τους στο μάρκετινγκ, με απώτερο σκοπό ν’ αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και άλλα ανώτερα στελέχη από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας, όπως:
  • Επαγγελματικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις
  • Επικοινωνία και διαφήμιση
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Hellas Direct
Χορηγοί:  Hellenic Bank, Parimatch, SoEasy Stores
Driven by: BMW | Char. Pilakoutas Group
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χρηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, το κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας