Απόλυτα επιτυχής η προώθηση της περιοχής Αμμοχώστου στο Τελ Αβίβ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ενώπιον 100 και πλέον συμμετεχόντων από επαγγελματίες του κλάδου των επενδύσεων, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και επαγγελματικών υπηρεσιών του Ισραήλ η παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου στο πλαίσιο του συνεδρίου Τhe Cyprus Famagusta Investment Roadshow στο Τελ Αβίβ που διοργανώθηκε από την Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο αποτελεί το πρώτο από μια σειρά συνεδρίων που θα πραγματοποιήσει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) σε πόλεις του εξωτερικό κατά την διετία 2019-2020 με στόχο να παρουσιάσει σε ηγετικά στελέχη τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντός Κύπρου, καθώς επίσης και να προβάλει τα ποικίλα Κυπριακά Επενδυτικά Προγράμματα που προσφέρονται.

Προεδρεύων του συνεδρίου ήταν ο Ανδρέας Κοφού, Εμπορικός Διευθυντής της ΤΕΒΕΑ και χαιρετισμούς προσφώνησαν ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ, Πέτρος Πέτρου, καθώς επίσης και η Πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ, Θεσσαλία Σαλίνα Σιάμπου και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θεματολογία
Στην κυπριακή αποστολή συμμετείχαν εκλεκτοί ομιλητές, με τον Δρ. Στέλιο Χειμώνα, Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας να παρουσιάζει τις εξελίξεις και προοπτικές της κυπριακής Οικονομίας, τον Μιχάλη Π. Μιχαήλ, Πρόεδρο του Invest Cyprus να παρουσιάζει ενώπιον των επενδυτών τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κύπρος ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης ο Θεόδωρος Πυρίλλης, Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο Πέτρος Πέτρου, Πρόεδρος ΔΣ, Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου οι οποίοι παρουσίασαν τις επενδυτικές ευκαιρίες και το επιχειρηματικό περιβάλλον της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση πάνελ με θέμα: “Επιχειρηματική δραστηριότητα στην Επαρχία Αμμοχώστου: Τι πρέπει να γνωρίζετε“ με τη συμμετοχή του Μάριου Ταννούση Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Invest Cyprus, Μάριου Πέτρου Business Development Manager Oikos Group, Πάρη Θεοφάνου μέλος του ΔΣ KPMG Cyprus και Μάριου Μαρκουλλή
Junior Partner George F. Pittadjis Law Firm.
 
Το “The Cyprus Famagusta Investment Roadshow” φιλοξένησε επιχειρηματίες από το Ισραήλ, όπως real estate funds, εταιρείες Διαχείρισης Επενδύσεων, δικηγορικά και ελεγκτικά γραφεία, οικονομικούς συμβούλους, ταξιδιωτικούς πράκτορες και μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου από το Τελ Αβίβ και το Κεντρικό Ισραήλ.

Συμμετοχή κυπριακών εταιρειών
Από πλευράς κυπριακών εταιρειών στο συνέδριο συμμετείχαν οι Adamos Hadjichristodoulou & Co LLC, Arazo Estates, Avraam Pittakis & Sons, Ayia Napa Protaras Famagusta Region Tourism Board, Euroresidence, George F. Pittadjis Law Firm, Giovani Group, Giovanis Kouzalis LLC, H.M. Elit Blue Ltd, Karma, KPMG, KPST,  Marina A. Pashi & Koulla A. Antoniou Lawyers, Nikitas & Co Chartered Certified Accountants, Nikolas Thoma LLC, Oikos Group, Savvas Hadjigiorkis Ltd , Xenion High School.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κύπρου και στηρίζεται από τον Invest Cyprus.

Οργανωτής: Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Ενέργειας, Βιομηχανίας και Εμπορίου Κύπρου
Στηρίζει: Invest Cyprus
Συντονισμός: IMH
Media Partner: GOLD Magazine
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς