Στο Τελ Αβίβ η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών από ΤΕΒΕΑ

Ενώπιον 100 και πλέον συμμετεχόντων από επαγγελματίες του κλάδου των επενδύσεων, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και επαγγελματικών υπηρεσιών του Ισραήλ παρουσιάζονται σήμερα οι επενδυτικές ευκαιρίες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου στο πλαίσιο του συνεδρίου Τhe Cyprus Famagusta Investment Roadshow που πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ από την Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Αποτελεί το πρώτο από μια σειρά συνεδρίων που θα πραγματοποιήσει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) σε πόλεις του εξωτερικό κατά την διετία 2019-2020 με στόχο να παρουσιάσει σε ηγετικά στελέχη τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντός Κύπρου, καθώς επίσης και να προβάλει τα ποικίλα Κυπριακά Επενδυτικά Προγράμματα που προσφέρονται.

Προεδρεύων του συνεδρίου είναι ο Ανδρέας Κοφού, Εμπορικός Διευθυντής της ΤΕΒΕΑ και χαιρετισμούς προσφώνησαν ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ, Πέτρος Πέτρου, καθώς επίσης και η Πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ, Θεσσαλία Σαλίνα Σιάμπου και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συμμετοχή κυπριακών εταιρειών
Από πλευράς κυπριακών εταιρειών στο συνέδριο θα συμμετέχουν οι Adamos Hadjichristodoulou & Co LLC, Arazo Estates, Avraam Pittakis & Sons, Ayia Napa Protaras Famagusta Region Tourism Board, Euroresidence, George F. Pittadjis Law Firm, Giovani Group, Giovanis Kouzalis LLC, H.M. Elit Blue Ltd, Karma, KPMG, KPST,  Marina A. Pashi & Koulla A. Antoniou Lawyers, Nikitas & Co Chartered Certified Accountants, Nikolas Thoma LLC, Oikos Group, Savvas Hadjigiorkis Ltd , Xenion High School.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κύπρου και στηρίζεται από τον Invest Cyprus.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation