Στο Τελ Αβίβ η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών από ΤΕΒΕΑ

InBusinessNews  02/12/2019 09:52
Στο Τελ Αβίβ η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών από ΤΕΒΕΑ

Στο Τελ Αβίβ η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών από ΤΕΒΕΑ

InBusinessNews  02/12/2019 09:52
Ενώπιον 100 και πλέον συμμετεχόντων από επαγγελματίες του κλάδου των επενδύσεων, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και επαγγελματικών υπηρεσιών του Ισραήλ παρουσιάζονται σήμερα οι επενδυτικές ευκαιρίες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου στο πλαίσιο του συνεδρίου Τhe Cyprus Famagusta Investment Roadshow που πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ από την Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

RELATED ARTICLESΑποτελεί το πρώτο από μια σειρά συνεδρίων που θα πραγματοποιήσει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) σε πόλεις του εξωτερικό κατά την διετία 2019-2020 με στόχο να παρουσιάσει σε ηγετικά στελέχη τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντός Κύπρου, καθώς επίσης και να προβάλει τα ποικίλα Κυπριακά Επενδυτικά Προγράμματα που προσφέρονται.

Προεδρεύων του συνεδρίου είναι ο Ανδρέας Κοφού, Εμπορικός Διευθυντής της ΤΕΒΕΑ και χαιρετισμούς προσφώνησαν ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ, Πέτρος Πέτρου, καθώς επίσης και η Πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ, Θεσσαλία Σαλίνα Σιάμπου και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συμμετοχή κυπριακών εταιρειών
Από πλευράς κυπριακών εταιρειών στο συνέδριο θα συμμετέχουν οι Adamos Hadjichristodoulou & Co LLC, Arazo Estates, Avraam Pittakis & Sons, Ayia Napa Protaras Famagusta Region Tourism Board, Euroresidence, George F. Pittadjis Law Firm, Giovani Group, Giovanis Kouzalis LLC, H.M. Elit Blue Ltd, Karma, KPMG, KPST,  Marina A. Pashi & Koulla A. Antoniou Lawyers, Nikitas & Co Chartered Certified Accountants, Nikolas Thoma LLC, Oikos Group, Savvas Hadjigiorkis Ltd , Xenion High School.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κύπρου και στηρίζεται από τον Invest Cyprus.
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας