Η μέρα της Τελετής Απονομής πλησιάζει!

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το  Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)  βραβεύουν επιχειρήσεις και άτομα που αποτελούν υπόδειγμα εφευρετικότητας, καινοτομίας, έμπνευσης κι οράματος. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπερή τελετή στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και ώρα 17:00.

Εδώ και 13 συναπτά χρόνια, τα «Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ» επιβραβεύουν κι αναδεικνύουν επιχειρήσεις, οργανισμούς  και υπηρεσίες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές τους.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ θα βραβεύσουν τέσσερις επιχειρήσεις/υπηρεσίες από τους εξής τομείς: Πρωτογενής, Μεταποιητικός, Υπηρεσίες και Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας

Με τη σειρά του, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) θα απονείμει για 12η  συνεχή χρονιά τα “Βραβεία Έρευνας” σε Κύπριους ερευνητές που πληρούν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού, οι οποίοι διέπρεψαν με το ερευνητικό τους έργο σε διεθνές επίπεδο. Τα βραβεία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Βραβείο Διακεκριμένου Ερευνητή και Βραβείο Νέου Ερευνητή.

Τα Βραβεία θα απονείμει η  Α.Ε. ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κύριος Δημήτρης Συλλούρης

Στην τελετή αναμένεται να παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, κορυφαίων επιχειρήσεων της Κύπρου, καθώς και προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22 665 102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy και με την ΙΜΗ στα τηλέφωνα 22 505 555 / 22 505 532 ή στην ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands