Πιστοποίηση Grant Thornton Kύπρου για συμμετοχή στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

Δελτίο Τύπου  20/11/2019 12:00
Πιστοποίηση Grant Thornton Kύπρου για συμμετοχή στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

Πιστοποίηση Grant Thornton Kύπρου για συμμετοχή στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας

Δελτίο Τύπου  20/11/2019 12:00
Στην Grant Thornton Kύπρου απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Cyprus Integrity Forum (CIF). Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την 19η Νοεμβρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία της Grant Thornton Κύπρου στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Σταύρος Ιωάννου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum, κ. Μάριο Σκανδάλη.

RELATED ARTICLESΚατά την παραλαβή ο κ. Ιωάννου ανέφερε «Για την Grant Thornton, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι οποιεσδήποτε ενέργειες που γίνονται από εμάς να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, και κατ’ επέκταση την κοινωνία μας. Δίνετε μεγάλη έμφαση σε αξίες όπως η ηθική, η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα και η διαφάνεια: Αξίες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που τέτοιες αξίες αντικατοπτρίζονται στην συμπεριφορά των συναδέλφων μας και αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που λειτουργούμε απέναντι στους πελάτες μας και στους συνανθρώπους μας, αλλά και τον τρόπο που συμβάλλουμε στην ευρύτερη κοινωνία. Η συμμετοχή μας στο Business Integrity Forum, αποτελεί για εμάς ένα σημαντικό επίτευγμα, αφού έτσι αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας καθώς επίσης αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμησή μας για όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του BIF, οι οποίες στοχεύουν στην ενθάρρυνση των κυπριακών επιχειρήσεων να συμβάλουν στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στην ενίσχυση της υπευθυνότητας και της διαφάνειας».

Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα. Μέλη του προγράμματος γίνονται εταιρείες οι οποίες έχουν αξιολογηθεί για την εφαρμογή καλών πρακτικών κατά της διαφθοράς. Μέχρι στιγμής, στο Φόρουμ συμμετέχουν οι: PwC, Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Ancoria Bank, Τράπεζα Κύπρου και το νέο μας μέλος Grant Thornton.

To Cyprus Integrity Forum είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Κύπρο που κυριαρχεί στον αγώνα κατά της διαφθοράς. Ιδρύθηκε το 2011 και αποστολή του είναι η συνεισφορά στην ενδυνάμωση της κοινωνίας και η βελτίωση της ποιότητας της δημόσιας και ιδιωτικής διακυβέρνησης στην Κύπρο, με την προώθηση της διαφάνειας, της ακεραιότητας και τη λήψη υπευθυνότητας. Μερικές από τις προτεραιότητες μας αποτελούν η αύξηση της αντίληψης του κοινού όσον αφορά τον αντίκτυπο της διαφθοράς και η ενίσχυση και η ενθάρρυνση των πολιτών να συμμετέχουν στην καταπολέμηση της διαφθοράς.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας