Νατάσα Πηλείδου: Πως βλέπουν οι Millennials θέματα διοίκησης και ηγεσίας

Η σκυτάλη σε διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων περνάει στα χέρια των Millennials συντελώντας τεράστια αλλαγή στο επιχειρηματικό σκηνικό της Κύπρου. Οι Millennials, είναι νέοι, δημιουργικοί, δραστήριοι, κοινωνικοί, φιλικοί και ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανοιχτοί και δεχτικοί όσον αφορά την τεχνολογία και κάθε τεχνολογική νέα εφεύρεση, έχουν προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες, στόχους και όνειρα, δεν φοβούνται να τολμήσουν και πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες, στις δυνάμεις και στις επιχειρήσεις τους.

Αναπόφευκτη θα πρέπει να θεωρείται επίσης και η ανάληψη από τους Millennials διοικητικών θέσεων και στον Δημόσιο Τομέας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου η οποία θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο Summit αποκλειστικά αφιερωμένο στη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών τo “The Millennial Entrepreneurs Summit 2019” που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2019 και παρουσιάζουν οι PwC Κύπρου, CYTA και Τράπεζα Κύπρου.

Η Νατάσα Πηλείδου, εκπροσωπώντας την γενιά των Millenials, θα μιλήσει μέσα από την πλούσια εμπειρία της για θέματα διοίκησης και ηγεσίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Who is Who
Η Νατάσσα Πηλείδου είναι η πρώτη Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την ίδρυση του Υφυπουργείου την 1η Μαρτίου 2018. Προηγουμένως, υπήρξε Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων Κύπρου (Invest Cyprus) από τον Απρίλιο του 2016 και την αρμόδια για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγική του Οργανισμού για την προώθηση των επενδύσεων, την υποστήριξη των επενδυτών και τη διευκόλυνση της μεταρρύθμισης, σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση.

Η εργασιακή εμπειρία της Νατασάς περιλαμβάνει πέραν των 15 ετών καριέρας στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει Διευθύντρια και Περιφερειακή Διευθύντρια της Baker Tilly στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, διατελώντας επικεφαλής των τμημάτων Οικονομικών, Μάρκετινγκ, HR, Διοίκησης, Επιχειρήσεων και Πληροφορικής για την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Μολδαβία. Για 9 χρόνια εργάστηκε στην PwC, στην Κύπρο, στο Μιλάνο και στο Λονδίνο στους τομείς της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, παρέχοντας υπηρεσίες σε πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών, ναυτιλίας, ασφάλισης, ενέργειας, κατασκευών και FMCG.

Διαθέτει επίσης μεγάλη εμπειρία στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης και μαθημάτων για εξετάσεις ICAEW, ACCA και CIMA στους τομείς του ελέγχου, φορολογίας, εταιρικού δικαίου, ηθικής, οικονομικής λογιστικής και πληροφόρησης, στην BPP London, μία από τις κορυφαίες οργανώσεις επαγγελματικών σπουδών παγκοσμίως.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με διάκριση στις σύγχρονες γλώσσες και λογοτεχνία (Γαλλικά και Ιταλικά). Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και της Ουαλίας (ICAEW) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation