Έξι σημαντικές τάσεις που θα επηρεάσουν το τραπεζικό περιβάλλον στην Κύπρο

InBusinessNews  18/11/2019 11:24
Έξι σημαντικές τάσεις που θα επηρεάσουν το τραπεζικό περιβάλλον στην Κύπρο

Έξι σημαντικές τάσεις που θα επηρεάσουν το τραπεζικό περιβάλλον στην Κύπρο

InBusinessNews  18/11/2019 11:24
Η Logicom Solutions παρουσιάζει το «7ο Cyprus Banking Forum» την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου  2019 στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia, στη Λευκωσία. Στο Φόρουμ θα παρευρεθούν καταξιωμένοι ομιλητές από τον διεθνή και εγχώριο χώρο των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από την IMH, στοχεύει στο να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και να συζητήσει το μέλλον του Χρηματοοικονομικού Κλάδου στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


 
Στη σκηνή του «Cyprus Banking Forum» επιστρέφει ο κ. Μάριος Μαραθέφτης, Συνεργάτης και Επικεφαλής Οικονομολόγος στην Governance Creed στο Ντουμπάι. Έχοντας αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Οικονομολογία και στα Οικονομικά, εργάστηκε αρχικά ως οικονομολόγος στην πατρίδα του στην Κύπρο και στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο του Oικονομολόγου και Senior FX strategist στην Standard Chartered Bank στο Λονδίνο. Το 2012, με αρκετά χρόνια εμπειρίας σε διάφορες χρηματοπιστωτικές αγορές, ο κ. Μαραθέφτης προάχθηκε στο ρόλο του Global Chief Economist στην Τράπεζα και έγινε μέλος της Standard Chartered Global Leadership Team όπου ανέλαβε μια ομάδα αναλυτών με βάση 13 διαφορετικές χώρες. Μέχρι το Νοέμβριο του 2017 ο κ. Μαραθέφτης υπήρξε σύμβουλος σε πελάτες της Τράπεζας, Κυβερνήσεις, Κεντρικές Τράπεζες και Κυβερνήτες ρυθμιστές χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, πρωθυπουργούς, θεσμικούς επενδυτές και διοικητικά συμβούλια διάφορων εταιρειών. Από το 2018, ο κ. Μαραθέφτης ανήκει στο δυναμικό της Governance Creed όπως προαναφέρθηκε, ενώ το 2019 διορίστηκε μη εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη θεματολογία του Φόρουμ, κάντε κλικ εδώ.
 
Παράλληλα με το Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με επαγγελματίες του Κλάδου αφού αναμένεται να προσελκύσει περισσότερα από 250 ανώτερα στελέχη από τον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην Κύπρο. Το «Cyprus Banking Forum» απευθύνεται προς όλους τους CEOs, COOs, CFOs, CCOs, CROs, partners, διευθύνοντες σύμβουλους, γενικούς διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές, και άλλα ανώτερα στελέχη από τον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από:
 • Εμπορικές και Λιανικές Τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο
 • Επιχειρήσεις που παρέχουν Επενδυτικές Υπηρεσίες (ΚΕΠΕΥ)
 • Χρηματομεσιτικές Εταιρείες Forex
 • Εταιρείες Διαχείρισης Κεφαλαίων και Περιουσιακών Στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των Συνταξιοδοτικών Ταμείων, Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ), καθώς και διαχειριστών ΟΣΕΚΑ, όπως και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΟΕΕ) και διαχειριστών ΟΕΕ
 • Υπηρεσίες Καταπιστευματικής Διαχείρισης
 • Ασφαλιστικές Εταιρείες
 • Λογιστικές/Ελεγκτικές/Φορολογικές Εταιρείες
 • Δικηγορικά Γραφεία
 • Εταιρείες FinTech
 • Εταιρείες Πληροφορικής & Τεχνολογίας
 • Αρμόδιες Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ελεγκτικούς Φορείς
 
Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή την πολύ δυναμική Συνάντηση με κορυφαίους επαγγελματίες από τον κλάδο των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην Κύπρο κι εξωτερικό.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CITR, Dale Carnegie®, Great Place to Work®, PwC Cyprus, Oracle
Legal Partner: Constantinou Panayiotou & Co LLC - GCP Law
Υποστηρικτές (μέχρι στιγμής): Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank Ltd, AstroBank Limited, Bank of Cyprus Group, CDB Bank Ltd, Eurobank Cyprus, Hellenic Bank
Conference Experience Sponsor: Conferience
Networking Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees 
Με τη Στήριξη: Oracle Financial Services, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου,
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας