Dex Torricke-Barton: Κεντρικός ομιλητής στο The Millennial Entrepreneurs Summit

Συνεργάστηκε στενά με μερικούς από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου, αναλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σίλικον Βάλεϊ, ενώ μέσα από τις καινοτόμες πρακτικές του και σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις βοηθά επιτυχώς τις εταιρείες να προσαρμοστούν και να διαπρέψουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον του 21ου αιώνα.

Διαβάστε ακόμα:
Π. Νικολάου: Κλειδί η αξιοποίηση του μομέντουμ
Οι δέκα ακριβότερες επαύλεις που πουλά η Altamira

Ο λόγος για τον καταξιωμένος και ταλαντούχος motivational speaker Dex Torricke-Barton ο οποίος θα είναι ο κύριος ομιλητής στο μεγαλύτερο Summit αποκλειστικά αφιερωμένο στη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών τo The Millennial Entrepreneurs Summit 2019” που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2019 και παρουσιάζουν οι PwC Κύπρου, CYTA και Τράπεζα Κύπρου.

Ο Dex Torricke-Barton διαχειρίζεται την επικοινωνία μερικών εκ των πιο ισχυρών ηγετών με την μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή όπως επίσης και εταιρειών της Σίλικον Βάλεϊ. Από το 2012 έως το 2016, ηγήθηκε της ομάδας επικοινωνίας του Facebook και αποτέλεσε το άτομο που έγγραφε τις ομιλίες του Mark Zuckerberg. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα του SpaceX ως ανώτερος διευθυντής επικοινωνιών, θέση που κατείχε μέχρι πρόσφατα.

Διαθέτοντας ρητορικές ικανότητες, ο Dex με τον μοναδικό του χαρισματικό και χιουμοριστικό τρόπο κεντρίζει το ενδιαφέρον του ακροατή και παραμένει ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να αξιοποιήσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζουν οι τεχνολογίες που ταξιδεύουν τις κοινωνίες πέρα ​​από τα όποια σύνορα.

Το ταλέντο του στην Αφήγηση Ιστοριών εμπνέει το κοινό του, καθώς ξετυλίγει όσα έμαθε παίζοντας σκάκι με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά και αποκαλύπτοντας την αλλόκοτη ερώτηση που του έκανε ο Έλον Μασκ σε συνέντευξη εργασίας. Συνδυάζοντας την εμπειρία με τις γνώσεις του, κ. Torricke-Barton δίνει πρακτικές συμβουλές για μια βέβαιη επιχειρηματική επιτυχία.

Εκτός από τη συνεργασία με τους Mark Zuckerberg και Elon Musk, ο Dex ήταν πρώτος εκτελεστικός ομιλητής της Google, υποστηρίζοντας τον CEO Larry Page και τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Eric Schmidt. Ξεκίνησε την καριέρα του στα Ηνωμένα Έθνη το 2008 ως ομιλητής και εκπρόσωπος του γραφείου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και έχει πτυχίο στην πολιτική από το University College του Λονδίνου και μεταπτυχιακό στις ρωσικές και ανατολικοευρωπαϊκές σπουδές το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή του βιβλίου του που καταπιάνεται με τον αντίκτυπο που έχει η τεχνολογία στην επίλυση των κοινωνικών διαφορών σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μετασχηματίζει τις κοινωνίες, δημιουργώντας μια κοινωνία με περισσότερη ελευθερία, δικαιοσύνη και ευημερία.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»
Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»