Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Οι νέοι επιχειρηματικοί ηγέτες σε μία σύναξη

 Ραγδαίες αλλαγές στην ηγεσία των κυπριακών επιχειρήσεων καταγράφονται σταδιακά καθώς η γενιά των millennials αναλαμβάνει τα ηνία στις οικογενειακές επιχειρήσεις, σε μια διαδικασία όπου η μια γενιά διαδέχεται με αξιώσεις την άλλη, κληροδοτώντας η μια και κληρονομώντας η άλλη επιτεύγματα και αξίες, όλα στοιχεία της πλοκής σε ένα έργο με άριστες κριτικές, που αναζητεί ακόμη καλύτερη συνέχεια. Διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις περισσότερες από τις επιχειρήσεις της Κύπρου έως το 2030, ενώ οι millennial που δημιούργησαν τις δικές τους επιχειρήσεις απεικονίζουν τη νέα γενιά κυπριακών επιχειρήσεων.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η IMH με χορηγούς τις PwC Κύπρου, Cyta και Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν στις 21 Νοεμβρίου το Millennial Entrepreneurs Summit που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, αφιερωμένο αποκλειστικά στη νέα γενιά επιχειρηματικών ηγετών στην Κύπρο.

Για πρώτη φορά 400 και πλέον διάδοχοι των κυπριακών επιχειρήσεων συγκεντρώνονται μαζί σε ένα συνέδριο που στόχο έχει να εντοπίσει, να εμπνεύσει και να ενασχοληθεί με τους νέους επιχειρηματικούς ηγέτες στην Κύπρο.

Παράλληλα, το Millennial Entrepreneurs Summit στοχεύει στον εμπλουτισμό των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και των γνώσεων όλων των millennial entrepreneurs μέσω εμπεριστατωμένων παρουσιάσεων και ομιλιών και, ειδικότερα, των γνώσεων και των εμπειριών ενός αναγνωρισμένου κίνητρου ομιλητή του καταξιωμένου και ταλαντούχου motivational speaker Dex Torricke-Barton.

O Torricke-Barton συνεργάστηκε στενά με μερικούς από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου, αναλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σίλικον Βάλεϊ. Μέσα από τις καινοτόμες πρακτικές του και σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις, ο Dex Torricke-Barton βοηθά επιτυχώς τις εταιρείες να προσαρμοστούν και να διαπρέψουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον του 21ου αιώνα.

Οι συμμετέχοντες στο «The Millennial Entrepreneurs Summit 2019» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Fireside Chat με την millennial Υφυπουργό Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου. Ακολούθως, τις σκέψεις τους για τη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών θα μοιραστούν με το κοινό οι CEOs της PwC Κύπρου, Ευγένιος Ευγενίου και της CΥΤΑ, Ανδρέας Νεοκλέους και o Director of Corporate Banking Division της Τράπεζας Κύπρου,  Ξένιος Κονομής.

Το πρώτο “The Millennial Entrepreneurs Summit” διοργανώνεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του The Millennial Entrepreneurs Project, που ανέλαβε η IMH η οποία μέσα από διασκέψεις, συναντήσεις και μέσα ενημέρωσης, φιλοδοξεί να φέρει μαζί τους νέους επιχειρηματίες προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί τους, να μάθει και να μοιραστεί ιδέες που θα διαμορφώσουν την κυπριακή επιχειρηματικότητα της επόμενης δεκαετίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Διήμερο σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας