Επίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Αίγυπτο

Δελτίο Τύπου  14/11/2019 11:17
Επίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Αίγυπτο

Επίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Αίγυπτο

Δελτίο Τύπου  14/11/2019 11:17
Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κα. Νατάσα Πηλείδου, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2019, προσκεκλημένη του Αραβικού Συνδέσμου για να προσφωνήσει της 32η σύνοδο του Συμβουλίου των Υπουργών Μεταφορών των χωρών του Αραβικού Συνδέσμου.

RELATED ARTICLES

 
Η κ. Πηλείδου στην ομιλία της αναφέρθηκε στις ιστορικές και φιλικές σχέσεις της Κύπρου με τις χώρες του Αραβικού Συνδέσμου οι οποίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τις κοινές προκλήσεις και φυσικά τα κοινά συμφέροντα, υπογραμμίζοντας τις ευκαιρίες περεταίρω ενίσχυσης της συνεργασίας ειδικότερα στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών. Στη συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις της Κύπρου σε ότι αφορά τη βιωσιμότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας, καλώντας τα κράτη του Αραβικού Συνδέσμου για κοινές δράσεις οι οποίες θα αποσκοπούν στη βιώσιμη ανάπτυξη του τομέα των θαλάσσιων μεταφορών.
 
Στα πλαίσια της επίσκεψης, η Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Υπουργό Μεταφορών της Αιγύπτου, το Βοηθό Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, τον Κυβερνήτη της Αλεξάνδρειας και τον Πρόεδρο της Αραβικής Ακαδημίας Επιστήμης, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και οι προοπτικές για περεταίρω ενίσχυση της συνεργασίας. 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας