Επιτυχής η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit

Δελτίο Τύπου  14/11/2019 09:50
Επιτυχής η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit

Επιτυχής η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit

Δελτίο Τύπου  14/11/2019 09:50
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο μεταξύ 10 και 12 Νοεμβρίου.

RELATED ARTICLES


 
Tο συνέδριο που διοργανώθηκε από τον CIFA και το Invest Cyprus φιλοξένησε άνω των 550 επαγγελματιών από τον κλάδο των Επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχειών από Κύπρο, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία, αλλά και ΗΠΑ.
 
Η EFFECT SA, χορηγός της εκδήλωσης, συμμετείχε με μεγάλη ομάδα στελεχών της και παρουσίασαν την λύση FIN/S για τα αμοιβαία κεφάλαια και τις υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη λύση τεχνολογίας, που καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών των εταιρειών, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Το FIN/S, απολυτά παραμετρικό και προσαρμόσιμο στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων του κλάδου των επενδύσεων, απευθύνεται σε όλους τους οργανισμούς ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. 
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Θωμάς δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρεθήκαμε και πάλι με τους πελάτες και συνεργάτες μας σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και που μοιράστηκαν μαζί μας την ικανοποίηση τους από τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Στόχος μας παραμένει να κάνουμε την τεχνολογία διαχείρισης περιουσίας πραγματική περιουσία για τους πελάτες μας”
 
Λίγα λόγια για την EFFECT SA
H EFFECT SA ιδρύθηκε το 1990 και από τότε προσφέρει τεχνολογία, λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της διαχείρισης περιουσίας. Με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο, άριστα εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό και σύγχρονες λύσεις για όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις, επενδύει συστηματικά σε τεχνογνωσία και τεχνολογία και βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της. Με πολυάριθμες εγκαταστάσεις, που εξυπηρετούν από μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς μέχρι μικρά startups, έχει προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες της αγοράς μεταφέροντας γνώση, διεθνείς πρακτικές και αξία.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας