Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το PMI Region 8 Meeting 2019

InBusinessNews  13/11/2019 17:30
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το PMI Region 8 Meeting 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το PMI Region 8 Meeting 2019

InBusinessNews  13/11/2019 17:30

To Project Management Institute (PMI) οργάνωσε το PMI Region 8 Meeting 2019 στις 8 - 10 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

RELATED ARTICLES


Το συνέδριο στέφτηκε με επιτυχία αφού η συμμετοχή ξεπέρασε τα 235 άτομα από 46 Παραρτήματα (Chapters) εκπροσωπώντας 37 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.  

Το PMI Cyprus Chapter εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο από 3 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία παρευρέθηκαν στο συνέδριο για να ενημερωθούν και να εφαρμόσουν τη στρατηγική και τις αξίες του PMI στο Κυπριακό Παράρτημα του PMI, με απώτερο σκοπό να προσδώσουν ουσιαστική αξία στα μέλη του.

Επιπλέον η Αλεξία Γερολέμου, VP Marketing και ο Ιωάννης Χανιώτης, VP Finance / Treasurer του PMI Cyprus Chapter επιλέχτηκαν ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου και έλαβαν μέρος σε Panel Discussion με θέμα “The Art of Delivering a Successful Project Management Event - Conference”.  

Το συνέδριο έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει και να υποστηρίζει τους εθελοντές αρχηγών παραρτημάτων του PMI για την προώθηση των ηγετικών ικανοτήτων τους και προσφέρει την ευκαιρία:

• Δικτύωσης και συνεργασίας με περισσότερους από 235 εθελοντές PMI από όλη την Ευρώπη και ανταλλαγής εμπειριών.
• Παρακολούθησης Εκπαιδευτικών Συναντήσεων
• Ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα και εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί από το PMI για να βοηθήσουν την ανάπτυξη των τοπικών παραρτημάτων.
• Ενημέρωσης για τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες του PMI από το προσωπικό του PMI Ευρώπης και Αμερικής.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας