Συνεχίζονται οι εργασίες του 5oυ International Funds Summit

InBusinessNews   12/11/2019 08:00
Συνεχίζονται οι εργασίες του 5oυ International Funds Summit

Συνεχίζονται οι εργασίες του 5oυ International Funds Summit

InBusinessNews   12/11/2019 08:00
Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 5oυ International Funds Summit, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων, που διοργανώνουν οι CIFA και Invest Cyprus στο Hilton Park, παρουσία 120 συνέδρων από το εξωτερικό. 

RELATED ARTICLESΚατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου οι ομιλητές θα εστιάσουν στις θεματικές που αφορούν την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών (fintech) και τις πιθανές λύσεις, τα Custody and Depositaries services και τη διανομή επενδυτικών κεφαλαίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και του Invest Cyprus.

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου.  
Χρυσοί Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, cdbbank, Deloitte, EY Κύπρου, Fortified Capital, KPMG, PwC Κύπρου και Treppides.
Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, ATG Funds Services, Athlos Capital, Baker Tilly, CFA Society Cyprus, CPF, Effect, Global Money Managers, MAP S. Platis, Oneworld, PCS, Profile Software, Royal Pine, Systemic, Tradesocio, Trident Trust και Vistra.  
Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και το International Capital Markets Association (ICMA).   
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Gold magazine και Savvy Investor.
Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και Invest Cyprus.  
Συντονιστής: IMH
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας