Ηχηρά ονόματα στο 5o International Funds Summit

InBusinessNews  08/11/2019 07:05
Ηχηρά ονόματα στο 5o International Funds Summit

Ηχηρά ονόματα στο 5o International Funds Summit

InBusinessNews  08/11/2019 07:05
Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι ετοιμασίες για την διεξαγωγή του 5oυ International Funds Summit που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για επενδυτικά ταμεία στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου στη Λευκωσία. Ήδη αρχίζει η κάθοδος στην Κύπρο των 200 και πλέον συμμετεχόντων εξωτερικού από 25 και πλέον χώρες.

RELATED ARTICLESΣυγκεκριμένα, το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες από τον κλάδο των επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ. Οι 450 και πλέον σύνεδροι (200 συμμετέχοντες από το εξωτερικό) που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος.

Μεγάλο ενδιαφέρον
Τεράστιο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο συνέδριο με τους συμμετέχοντες να προσέρχονται στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο, Ρωσία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λουξεμβούργο, Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Ιταλία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Καναδά, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ιορδανία, Μάλτα, Μόνακο, Ολλανδία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία και ΗΠΑ.

Το «5o International Funds Summit» έρχεται για να ενημερώσει σχετικά με το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο του Global Market Ιndustry Trends, Incentives, Challenges and Opportunities, να προσδιορίσει τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες του τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, και να τονίσει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως κέντρο Επενδυτικών Κεφαλαίων.

Ηχηρά ονόματα
Παρουσία στο συνέδριο θα έχουν εκπρόσωποι μεγάλων και γνωστών εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών υπηρεσιών στο εξωτερικό, όπως διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διαχειριστές επενδυτικών ταμείων, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμβουλευτικές επιχειρήσεις, επενδυτικές τράπεζες και εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στην μακρά λίστα των ξένων εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο συγκαταλέγονται ηχηρά ονόματα όπως AKND Capital Advisors LLP, Al Masah Capital, ALMT Legal, Altana Wealth, Alvarez & Marsal, Apache Partners LLP, APM & Co., Bugshan Investment, Edelweiss , Esther Capital , Fieldfisher, Fletcher Day, Herbert Smith Freehills LLP, J. Sagar Associates, K&L Gates LLP, Khaitan & Co, Natixis Investment Managers, Oceanic Partners, Omega Capital, PGS & Associates, Riqueza Capital, S Horowitz & Co, Sigma Capital, Simmons & Simmons LLP, Southey Capital Ltd, Stephenson Harwood LLP.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και του Invest Cyprus.

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου.  
Χρυσοί Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, cdbbank, Deloitte, EY Κύπρου, Fortified Capital, KPMG, PwC Κύπρου και Treppides.
Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, ATG Funds Services, Athlos Capital, Baker Tilly, CFA Society Cyprus, CPF, Effect, Global Money Managers, MAP S. Platis, Oneworld, PCS, Profile Software, Royal Pine, Systemic, Tradesocio, Trident Trust και Vistra.  
Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και το International Capital Markets Association (ICMA).   
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Gold magazine και Savvy Investor.
Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και Invest Cyprus.  
Συντονιστής: IMH
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
 
Τηλ: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ή κάντε κλικ στο www.cyprusfundssummit.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας