Πόσο κοστίζει το baby shower;

Πόσο κοστίζει το baby shower;

Πόσο κοστίζει το baby shower;

Η γέννηση ενός παιδιού δεν γιορτάζεται μόνο μετά τον τοκετό αλλά και λίγο πριν. Πρόκειται για μια τάση των τελευταίων χρόνων, που θέλει τις φίλες της μέλλουσας μαμάς να ετοιμάζουν ένα πάρτι για χάρη της, μερικές μέρες προτού φέρει στο κόσμο το παιδί της. Τι περιλαμβάνει, όμως, και τι πάνω - κάτω κοστίζει το γνωστό και ως baby shower;

RELATED ARTICLESΟι καλεσµένοι φτάνουν µε δώρα για το µωρό, τα οποία αγοράζονται συχνά µέσα από λίστα που ετοιµάζει η µητέρα µε επιλογές, συνήθως, από €5 έως €50 ή άλλες που µπορεί να αγγίζουν ψηλούς τριψήφιους αριθµούς. Δώρα προσφέρονται, συνήθως, και για τη µαµά. Μπορεί να είναι µια επίσκεψη σε σπα µετά συζύγου ή χωρίς, ένα σετ µε αιθέρια έλαια ή άλλα καλλυντικά, ακόµα και ένα κόσµηµα που θα µείνει για πάντα ως ανάµνηση της γιορτής. Οι τιµές ασφαλώς ποικίλλουν, αρχίζοντας σε κάθε περίπτωση από τα €20, περίπου, για να… µην καταλήξουν εύκολα κάπου, καθώς ένα κόσµηµα µπορεί να κοστίσει από µερικά έως και πάρα πολλά ευρώ!

Και µετά πάµε στο candy table και τα παρεµφερή. Ενδεικτικά, ένα candy table για 30 άτοµα µπορεί να κοστίσει γύρω στα €150, ειδικά η τούρτα κάπου €80, ενώ δυο macaroons, όπως προσφέρονται σε κουτάκι, έχουν τιµή €2.00.

Σε αρκετές περιπτώσεις η µέλλουσα τιµώµενη µαµά διαλέγει να ευχαριστήσει τους καλεσµένους της για την παρουσία τους, χαρίζοντάς τους αναµνηστικά δώρα, όπως, µπισκότα, macaroons, σαπούνια, βραχιόλια, κουτιά µε αρώµατα ή έλαια. Το κόστος των ατοµικών γλυκών µπορεί να περιοριστεί στο €1.00 ή τα €2.00, αλλά και να ξεπεράσει τα €5, ανάλογα µε την επιλογή. Οι τιµές των υπολοίπων, µαζί µε το πακετάρισµα, συνήθως, κυµαίνονται στα €3.00 µε €4.00, αλλά όπως και σε κάθε περίπτωση, µπορεί να φτάσουν όπου και όπως καθορίσει η δεδοµένη επιλογή.
 
 
 

Χορηγοί: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας