Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΙΝ Βusiness Marketing & Communication Guide

Για μια ακόμη φορά η ΙΜΗ πρωτοπορεί και καινοτομεί. Μετά την έκδοση των 1000+ Μεγαλύτερων Εταιρειών της Κύπρου - του περιοδικού IN Business, που ανέτρεψε κάθε προηγούμενο στο χώρο της business δημοσιογραφίας, εκδίδουμε τώρα τον ΙΝ Βusiness Marketing & Communication Guide. Πρόκειται για τον απόλυτο οδηγό επικοινωνίας, ο οποίος για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Κύπρο, ανατρέποντας ξανά τα δημοσιογραφικά δρώμενα.

Διαβάστε ακόμα: Τα 50 + οινοποιεία της Κύπρου

O IN Βusiness Marketing & Communication Guide, έχει δημιουργηθεί με στόχο να καταστεί ένα χρήσιμο εργαλείο και ευρετήριο στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Χωρισμένος σε δύο σημαντικούς άξονες, ο Οδηγός παρουσιάζει τις μεγαλύτερες εταιρείες σε διαφημιστικό τζίρο και τους υπεύθυνους μάρκετινγκ τους, καθώς και τους επαγγελματίες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της επικοινωνίας παρέχοντας ένα ποικίλο φάσμα λύσεων. Από δημόσιες σχέσεις και υπηρεσίες τροφοδοσίας, μέχρι έρευνες αγοράς και εκτυπώσεις.
 
Πρόκειται για ένα μοναδικής πληρότητας και ακρίβειας εργαλείο, με πρόσβαση σε στοιχεία και διευθύνσεις περισσοτέρων από χίλιων εταιρειών και επαγγελματιών της αγοράς. Ένα εργαλείο πληροφόρησης και προβολής, αλλά και ένα δυναμικό διαφημιστικό μέσο, που μπορεί να εξασφαλίσει διαρκή προβολή σε πλήθος επιχειρήσεων όλων των κλάδων.

Διαβάστε ακόμα: Ο "Σκαλιώτης" που κατέκτησε την αγορά της Φινλανδίας

Το Μarketing Guide δημιουργήθηκε λόγω της διαρκούς ανάγκης επαγγελματιών και εταιρειών να εντοπίσουν ανθρώπους-κλειδιά σε μια εταιρεία, εντός ενός επιχειρηματικού περιβάλλοντος όπου η επικοινωνία είναι ουσιώδης.

H προσεκτική μελέτη του Μarketing Guide προσφέρει στον αναγνώστη ένα ευρείας χρήσης εργαλείο, με συνεντεύξεις από ειδήμονες της αγοράς, στοιχεία για τα διαφημιστικά κονδύλια και τους μεγάλους διαφημιζόμενους των τελευταίων χρόνων, και φυσικά, τους marketing directors των μεγαλύτερων εταιρειών της Κύπρου. Επιπλέον, η λίστα με τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας, ενδυναμώνει τη χρηστικότητά του. Συνολικά, παρουσιάζουμε πέραν των 1300 εταιρειών, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα επιχειρηματικά δρώμενα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου