ΟΚΥΠΥ: 21 νέες θέσεις εργασίας με ετήσιο μισθό €57.696,16

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για είκοσι μία (21) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών,  για τον  Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τις κάτωθι Ειδικότητες: 1. ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ (9 θέσεις -  για τα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ) 2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ (5 θέσεις - για τα Κέντρα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΟΚΥπΥ) 3. ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (2 θέσεις, 1 για το Γ.Ν. Πάφου και 1 για το Γ.Ν. Λεμεσού) 4. ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Νοσοκομείο Κυπερούντας) 5. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ (1 θέση  για το Γ.Ν. Αμμοχώστου) 6. ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Αμμοχώστου) 7. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου) 8. ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας) Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού.
 
Ετήσιος μισθός €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη  δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.
 
Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, δίνεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.  Σε ορισμένα Κέντρα Υγείας απομακρυσμένων περιοχών δίνεται επιπλέον κίνητρο 500 ευρώ το μήνα. Σημείωση: Το ΔΣ του ΟΚΥΠΥ εξετάζει τη θέσπιση περαιτέρω κινήτρων για Ιατρικούς Λειτουργούς για ορισμένα Κέντρα Υγείας απομακρυσμένων περιοχών. Τα επιπλέον κίνητρα θα δημοσιευθούν, στις ιστοσελίδες του ΟΚΥΠΥ και του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου.
 
Οι αιτούντες μπορούν να δηλώσουν πόλεις με σειρά προτίμησης, χωρίς αυτή να είναι δεσμευτική για τον Οργανισμό.
Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας μεταξύ των ωρών 8:30 - 14:30 στη διεύθυνση: Προδρόμου 1 και Χείλωνος 17, 3ος όροφος, Κτίριο Υπουργείου Υγείας, 1449, Λευκωσία, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου, με συστημένη επιστολή με ένδειξη: Γενικό Διευθυντή, Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, Τ.Θ. 25087, 1306 Λευκωσία.  Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα είναι η 8η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 (θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας, όπου εφαρμόζεται). 
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»