Η. Νεοκλέους: Win-win σενάριο η τεχνολογία για επιχειρήσεις και πελάτες

InBusinessNews  18/10/2019 14:19
Η. Νεοκλέους: Win-win σενάριο η τεχνολογία για επιχειρήσεις και πελάτες

Η. Νεοκλέους: Win-win σενάριο η τεχνολογία για επιχειρήσεις και πελάτες

InBusinessNews  18/10/2019 14:19

Τα ζητήματα που διαμορφώνουν την ατζέντα των επιχειρηματικών ηγετών στις επαγγελματικές υπηρεσίες ανέλευσε ο Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC, Ηλίας Νεοκλέους.

RELATED ARTICLES


Μιλώντας στο 10th Limassol Economic Forum, επεσήμανε ότι ο ολοένα και πιο εξελιγμένος πελάτης απαιτεί την απώλεια της ιδιωτικής ζωής, όταν το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού προσώπου έχει φύγει. 

Πρόσθεσε επίσης ότι η μεταβαλλόμενη τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη παντού, επισημαίνοντας τη σημασία της τεχνολογίας στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.

«Η τεχνολογία αποτελεί παράγοντα που ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επιχειρήσεις. Η επιχείρηση που ενισχύεται από την τεχνολογία θα είναι ένα ανώτερο προϊόν», εξήγησε σχετικά.

neocleouseliasforum2

 

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η τεχνολογία επιτρέπει στην επιχείρηση να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης, ενώ μέσω της τεχνολογίας, οι υπηρεσίες χαμηλού κόστους μπορούν να αντικατασταθούν από πλατφόρμες αυτοεξυπηρέτησης ή θα καταστούν εμπορευματοποιημένες. 

Σύμφωνα με τον Ηλία Νεοκλέους, αυτό είναι ένα win-win σενάριο για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους, καθώς οι πολύπλοκες εργασίες και διαδικασίες θα απλοποιηθούν μέσω της τεχνολογίας. 
 

neocleouseliasforum43

 

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ότι οι ειδικές τεχνολογίες είναι μεγάλες, αλλά όχι αρκετές, τονίζοντας ότι η καινοτομία πρέπει να είναι αποτελεσματική. 

Κάλεσε ακόμα τις εταιρείες να βελτιώσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα μέσω της υιοθέτησης της άκαμπτης και ευέλικτης τιμολόγησης, εξηγώντας ότι οι πελάτες επιθυμούν ειδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, υψηλού περιεχομένου που δημιουργούνται με υψηλές ταχύτητες.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας