Η. Νεοκλέους: Win-win σενάριο η τεχνολογία για επιχειρήσεις και πελάτες

Τα ζητήματα που διαμορφώνουν την ατζέντα των επιχειρηματικών ηγετών στις επαγγελματικές υπηρεσίες ανέλευσε ο Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC, Ηλίας Νεοκλέους.

Μιλώντας στο 10th Limassol Economic Forum, επεσήμανε ότι ο ολοένα και πιο εξελιγμένος πελάτης απαιτεί την απώλεια της ιδιωτικής ζωής, όταν το χάσμα μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού προσώπου έχει φύγει. 

Πρόσθεσε επίσης ότι η μεταβαλλόμενη τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη παντού, επισημαίνοντας τη σημασία της τεχνολογίας στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.

«Η τεχνολογία αποτελεί παράγοντα που ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επιχειρήσεις. Η επιχείρηση που ενισχύεται από την τεχνολογία θα είναι ένα ανώτερο προϊόν», εξήγησε σχετικά.

 

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η τεχνολογία επιτρέπει στην επιχείρηση να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης, ενώ μέσω της τεχνολογίας, οι υπηρεσίες χαμηλού κόστους μπορούν να αντικατασταθούν από πλατφόρμες αυτοεξυπηρέτησης ή θα καταστούν εμπορευματοποιημένες. 

Σύμφωνα με τον Ηλία Νεοκλέους, αυτό είναι ένα win-win σενάριο για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους, καθώς οι πολύπλοκες εργασίες και διαδικασίες θα απλοποιηθούν μέσω της τεχνολογίας. 
 

 

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ότι οι ειδικές τεχνολογίες είναι μεγάλες, αλλά όχι αρκετές, τονίζοντας ότι η καινοτομία πρέπει να είναι αποτελεσματική. 

Κάλεσε ακόμα τις εταιρείες να βελτιώσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα μέσω της υιοθέτησης της άκαμπτης και ευέλικτης τιμολόγησης, εξηγώντας ότι οι πελάτες επιθυμούν ειδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, υψηλού περιεχομένου που δημιουργούνται με υψηλές ταχύτητες.

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού