Σε εξέλιξη το 10th Limassol Economic Forum

InBusinessNews  18/10/2019 10:48
Σε εξέλιξη το 10th Limassol Economic Forum

Σε εξέλιξη το 10th Limassol Economic Forum

InBusinessNews  18/10/2019 10:48
Σε εξέλιξη βρίσκεται το 10th Limassol Economic Forum, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Parklane Spa & Resort της Λεμεσού.
 
Το μεγάλο, καθιερωμένο, ραντεβού του κυπριακού πολιτικοοικονομικού γίγνεσθαι, το οποίο έχει καταστεί θεσμός για τα κυπριακά δρώμενα, φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, κάτι που συμπίπτει με το τέλος μια δεκαετίας και την αρχή της επόμενης.
 
2
 
3
 
4
 
5
 
Το θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού συνεδρίου είναι η επόμενη δεκαετία και συγκεκριμένα το «Ατενίζοντας την επόμενη δεκαετία: Ο Κόσμος το 2020-2030».
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
11
 
12
 
13
 
14
 
Οι σύνεδροι θα μοιραστούν με το κοινό τις προβλέψεις τους όπως επίσης και τα μείζονα θέματα οικονομικής, πολιτικής και επιχειρηματικής διάστασης που θα απασχολούν την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο την επόμενη δεκαετία.
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
Στο 10ο Limassol Economic Forum συμμετέχουν ενεργά πολιτικές προσωπικότητες, τιτάνες του Οικονομικού Τομέα, μεγαλοεπιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί ηγέτες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Limassol Eonomic Forum αποτελεί το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, στο οποίο μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Οικονομικοί Διευθυντές και άλλα ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, για να ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις στην διεθνή Οικονομία.
 
21
 
22
 
Το Φόρουμ καλωσορίζει, επίσης, πολιτικούς, διπλωμάτες και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και απεσταλμένους από το εξωτερικό.
 
23
 
24
 
Οργανωτές: IMH, περιοδικό IN Business
Χορηγοί: Bank of Cyprus, Cyta, Deloitte, Elias Neocleous & Co LLC, Οlympia Group
Υποστηρικτές: Invest Cyprus, A.I. Motokinisi Limited - επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο
Σε συνεργασία με: LSE Alumni Association Cyprus
Με τη στήριξη: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD
 
25
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας