Έρχεται Κύπρο πασίγνωστη ελλαδική αλυσίδα γυμναστηρίων!

Συνεργάτες για επέκταση στην Κύπρο μέσω franchise ψάχνει η ελλαδική αλυσίδα γυμναστηρίων Gym Base. Σήμερα λειτουργούν συνολικά 8 γυμναστήρια της εταιρείας 7 στην Ελλάδα και 1 στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο γυμναστήρια στη Γλυφάδα και ένα σε Κρυονέρι, Νέα Σμύρνη, Βάρη, Αίγιο και Χαλάνδρι, ενώ στο εξωτερικό λειτούργησε πρόσφατα ένα γυμναστήριο στο Γιβραλτάρ! Τα 6 γυμναστήρια να σημειωθεί είναι εταιρικά και τα 2 σε Αίγιο και Γιβραλτάρ μέσω Franchise.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Εδώ θα ανοίξει ο Τερκενλής στη Λευκωσία

Διαβάστε ακόμα: AstroΒank: Στο σφυρί «πακέτο» ακινήτων στην Πέγεια

Διαβάστε ακόμα: Η. Νεοκλέους: Οι προκλήσεις των δικηγόρων του αύριο

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που άρχισε να δραστηριοποιείται το 2017 είναι ο κ. Πάνος Μπαλατσινός.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος:

100 τ.μ.

Μέσο Ύψος Επένδυσης:

€46.000 εως €100.000

Entry fee:

€10.000

Royalties:

4%

Διαφημιστική Συμμετοχή:

2% τοπική, 1% πανελλαδική

Πακέτο Franchise:
Στα GYM BASE BOOTEX η τεχνογνωσία, η εξαιρετική μεθοδολογία, η δημιουργία μιας στενής σχέσης και η μοναδική οργάνωση έχουν τον πρώτο λόγο. Και πώς μεταλαμπαδεύονται; Μέσα από τους ανθρώπους που η αλυσίδα επιλέγει, προκειμένου οι αξίες κι η φιλοσοφία του δικτύου για σώμα υγιές σε έναν υγιή νου να γίνουν τρόπος ζωής για τους ασκούμενους.
 
Μπαίνοντας στην οικογένεια GYM BASE BOOTEX, ο νέος συνεργάτης:

Πραγματοποιεί μια χαμηλή και ταυτόχρονα αποδοτική επένδυση. Η φιλοσοφία της GYM BASE BOOTEX βασίζεται στη λογική της δημιουργίας μιας προσωπικής σχέσης μεταξύ γυμναστή και πελάτη. Αυτό οδηγεί στην υψηλή διακράτηση των πελατών κι άρα, στην πιστότητα και την αύξηση των κερδών.Προμηθεύεται τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η αλυσίδα έχει επιτύχει οικονομίες κλίμακος, μέσα από ειδικές συμφωνίες με πιστοποιημένους προμηθευτές.

Λαμβάνει πλήρη εκπαίδευση. Μέσα από τη σχολή της Base Training, ο νέος συνεργάτης αποκτά τεχνικές και διοικητικές γνώσεις, που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία του δικού του GYM BASE BOOTEX.

Προμηθεύεται αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και διαχείρισης. Στα εν λόγω εγχειρίδια ο συνεργάτης μπορεί να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή για πληροφορίες που σχετίζονται με την ορθή διαχείριση και τον έλεγχο της επιχείρησής του, αλλά και να «φρεσκάρει τη μνήμη του» για ασκήσεις και τεχνικές γυμναστικής.

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX δημιουργεί χώρους, όπου τα όνειρα γίνονται εφικτοί στόχοι και το πάθος μετατρέπεται σε τρόπο ζωής. Γιατί εδώ, η υγεία και η ευεξία των πελατών που εμπιστεύονται το δίκτυο, γίνονται προσωπική ευθύνη και αποτελούν δέσμευση του εκάστοτε trainer.
 
Έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης τους, οι άνθρωποι του δικτύου έχουν μετατρέψει την αγάπη τους για το fitness και το healthiness σε lifestyle. Πώς; Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα και ευέλικτα προγράμματα, που υλοποιούνται σε small groups, personal και semi-personal προπονήσεις. Παράλληλα, στοχεύοντας σε μια ακόμη πιο προσωπική σχέση με τα μέλη της, η αλυσίδα προσφέρει συμπληρωματικά personalized προγράμματα, που ικανοποιούν στο βάθος τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Τι σημαίνει αυτό για την επιχείρηση; Ακόμη πιο πιστά μέλη και μεγιστοποίηση του κέρδους για τον franchisee. Παράλληλα, οι υψηλού επιπέδου παροχές αυτές, προσελκύουν και υψηλού επιπέδου κοινό. Αποτέλεσμα; Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας!


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Από το 2017, η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX πραγματοποιεί αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή. Αφουγκράζεται τις τεράστιες αλλαγές που βιώνει ο χώρος του fitness και μετατρέπει την άσκηση σε τρόπο ζωής. Ο κ. Πάνος Μπαλατσινός, ιδρυτής κι εμπνευστής του δικτύου αναγνώρισε την ανάγκη του σύγχρονου ατόμου για συναισθηματική δέσμευση, για εξωστρέφεια και για την ανάγκη του «ανήκειν».
Η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της γυμναστικής, η τεχνογνωσία του και τα σεμινάρια που πραγματοποιεί σε χώρες του εξωτερικού αποτέλεσαν σημαντικές βάσεις για να δημιουργήσει την αλυσίδα του μέλλοντος.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE
Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που σε καθιστούν τον επόμενο franchisee; Η αγάπη για το fitness, το όραμα για εξέλιξη και το αίσθημα της ευθύνης και της δέσμευσης. Αν για σένα η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και συμπεριφορά, τότε μπορείς να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας της GYM BASE BOOTEX.


Μέσα από το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Base Training, της πιστοποιημένης σχολής γυμναστικής που συμπλέει με τα πρότυπα της αλυσίδας, ο νέος συνεργάτης λαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις (τεχνικές και διοικητικές), που του χρησιμεύουν ώστε να λειτουργήσει το δικό του GYM BASE BOOTEX. Η εξωστρέφεια, η δεκτικότητα και η συμμόρφωση με τις κοινές αξίες του δικτύου αποτελούν επίσης πολύ σημαντικά στοιχεία για τον νέο franchisee.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Στα GYM BASE BOOTEX ο φοιτητής θα συναντήσει τη σπιτονοικοκυρά του κι ο επιχειρηματίας θα χαιρετηθεί με τον εργαζόμενό του. Διότι η αλυσίδα έχει χώρο για όλους! Ανάλογα με τις ώρες της ημέρας, τα γυμναστήρια συγκεντρώνουν διαφορετικά κοινά. Νεαροί και νεαρές, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, νοικοκυρές αλλά και άνθρωποι ηλικίας άνω των 60 ετών είναι όσοι εμπιστεύονται την ευεξία τους στα GYM BASE BOOTEX. Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει υπηρεσίες και για τις αναπτυξιακές ηλικίες, με ξεχωριστό ασκησιολόγιο και προπονητική μεθοδολογία.

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;