10th Limassol Economic Forum

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Parklane Spa & Resort θα βρίσκεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η αφρόκρεμα του κυπριακού πολιτικοοικονομικού γίγνεσθαι και όχι μόνο στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού του Limassol Economic Forum, το οποίο έχει καταστεί θεσμός για τα κυπριακά δρώμενα και εμβαθύνει σε όλες τις σύγχρονες τάσεις όσον αφορά τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο.

Φέτος το Limassol Economic Forum γιορτάζει τα 10χρόνα της διοργάνωσής του και συμπίπτει με το τέλος μια δεκαετίας και την αρχής της επόμενης. Έτσι στη συνάντηση το κυρίαρχο θέμα που θα απασχολήσει του συνέδρους είναι «Ατενίζοντας την επόμενη δεκαετία: Ο Κόσμος το 2020-2030», παραθέτοντας τις προβλέψεις τους όπως επίσης και τα μείζονα θέματα οικονομικής, πολιτικής και επιχειρηματικής διάστασης που θα απασχολούν την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο την επόμενη δεκαετία. 

 

Διαβάστε ακόμα: Τα δέκα μεγάλα έργα €75 εκατ. που ολοκληρώθηκαν φέτος


Διαβάστε ακόμα: €525 εκατ. για συντάξεις και φιλοδωρήματα σε δημόσιους υπαλλήλους το 2020

 

Συγκεκριμένα, ενώπιον των συνέδρων ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης θα αναλύσει ποιο είναι το όραμα για την Ευρώπη για το 2030 από πολιτικής σκοπιάς και ο ρόλος της στην διεθνή πολιτική σκηνή, ενώ η Ira Kalish, Chief Global Economist της Deloitte ΗΠΑ θα επικεντρωθεί στις κύριες τάσεις της παγκόσμιας οικονομίας που θα επικρατήσουν την επόμενη δεκαετία και οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την παγκόσμια επιχειρηματικότητα.

Τα θέματα που αναμένεται να τεθούν στην ατζέντα των επιχειρηματικών ηγετών την επόμενη δεκαετία θα παρουσιάσουν οι Πανίκος Νικολάου – CEO της Τράπεζας Κύπρου, Νίκος Κυριακίδης - Partner, Head of Financial Advisory Services της Deloitte Κύπρου, Ηλία Νεοκλέους - Managing Partner της Elias Neocleous & Co LLC και Dr. John Rich - Executive Chairman της MHP Agro & Industrial Holding από Ουκρανία.

H τεχνολογία και η ψηφιακή μεταμόρφωση θα τεθεί υπό το μικροσκόπιο συζήτησης με συντονιστή και τον CEO της Cyta Ανδρέα Νεοκλέους και τους Grace Kwak Danciu - Product Manager, Google Assistant Team από Ελβετία και τον John Mason - Global Head Enterprise Middle and Back Office της Refinitiv από Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπογραμμίζεται πως στο 10ο Limassol Economic Forum θα συμμετέχουν ενεργά πολιτικές προσωπικότητες, τιτάνες του Οικονομικού Τομέα, μεγαλοεπιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί ηγέτες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Limassol Eonomic Forum αποτελεί το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, στο οποίο μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Οικονομικοί Διευθυντές και άλλα ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, για να ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις στην διεθνή Οικονομία. Το Φόρουμ καλωσορίζει, επίσης, πολιτικούς, διπλωμάτες και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και απεσταλμένους από το εξωτερικό.

Οργανωτές: IMH, περιοδικό IN Business
Χορηγοί: Bank of Cyprus, Cyta, Deloitte, Elias Neocleous & Co LLC, Οlympia Group
Υποστηρικτές: Invest Cyprus, A.I. Motokinisi Limited - επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο
Σε συνεργασία με: LSE Alumni Association Cyprus
Με τη στήριξη: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη