Η Remedica συνέβαλε ουσιαστικά στην πρόσφατη ανακαίνιση του κτηρίου του ΚΕΒΕ

InBusinessNews  15/10/2019 16:00
Η Remedica συνέβαλε ουσιαστικά στην πρόσφατη ανακαίνιση του κτηρίου του ΚΕΒΕ

Η Remedica συνέβαλε ουσιαστικά στην πρόσφατη ανακαίνιση του κτηρίου του ΚΕΒΕ

InBusinessNews  15/10/2019 16:00
Στην ανανέωση και εξωραϊσμό του κτηρίου του ΚΕΒΕ, που προσφάτως εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνέβαλε σημαντικά ως χορηγός η Remedica η οποία ενίσχυσε οικονομικά τη διαμόρφωση και την ανακαίνιση των γραφείων του προσωπικού στον 3ο όροφο.

RELATED ARTICLES


Η ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΚΕΒΕ διήρκεσε περίπου έναν χρόνο και το αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης του έργου αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα της ποιοτικής αξιοποίησης του χρόνου, καθώς και της δυναμικής της συνεργασίας όλων των χορηγών που συνέβαλαν ουσιαστικά στην έγκαιρη ολοκλήρωση του εγχειρήματος. 

Η Remedica που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά αναδείχθηκε «National Winner» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία «European Business Awards 2018-19» συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν και το στίγμα της σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά στην κοινωνία και στην Κύπρο γενικότερα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το ότι η βραβευμένη ως «ενεργός πολίτης» και ως «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» Remedica προωθεί τον εθελοντισμό με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή της σε διάφορες εκδηλώσεις με επίκεντρο το περιβάλλον, την υγεία, την εκπαίδευση και τη φιλανθρωπία.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα. 

Όπως ανέφερε ο CEO της Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, «η χορηγία της εταιρείας στο πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο του ΚΕΒΕ, επιβεβαιώνει την προσήλωση της Remedica στην προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του και αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες στην ανάγκη του εκσυγχρονισμού και της προόδου».  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας