13ο Συνέδριο-Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Δελτίο Τύπου  15/10/2019 10:34
13ο Συνέδριο-Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

13ο Συνέδριο-Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Δελτίο Τύπου  15/10/2019 10:34
Πετυχημένα παραδείγματα Στρατηγικής, προηγμένης Τεχνολογίας και Μεθοδολογίας που όλα τους αξιοποιούν στο έπακρο τα Logistics και την Εφοδιαστική Αλυσίδα θα παρουσιαστούν στο «13ο Συνέδριο-Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics». Ραντεβού την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. H ροή λειτουργίας μιας επιχείρησης που εμπορεύεται ή προμηθεύει -από το στάδιο της διανομής, προώθησης και υποστήριξης ενός προϊόντος μέχρι την υποδομή και διασφάλιση ποιότητας και της απαιτούμενης ποσότητας- αποδεικνύει το πώς μια σωστά δομημένη εταιρεία δύναται να αυξήσει υπεύθυνα την αξία της. Στο συγκεκριμένο Συνέδριο, η εμπειρία, τεχνογνωσία, ανταλλαγή προτάσεων και λύσεων, οδηγούν στη θεαματική ανάπτυξη των κλάδων Logistics και Supply Chain. 

RELATED ARTICLES


 
Kατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα αναλύσουν πετυχημένα case studies που ξεχώρισαν και άφησαν το αποτύπωμά τους Στο μικροσκόπιο μπαίνουν, επίσης, μεθοδολογίες, έξυπνες τεχνολογίες και προσεγγίσεις εμπορικών εταιρειών κι οργανισμών που αξιοποίησαν την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics, ώστε να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την ανάπτυξή τους. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με Διευθυντές και Logistics Manages από τα μεγαλύτερα ονόματα του Λιανεμπορίου στην Κύπρο. Βασικός άξονας της συζήτησης είναι οι «Προκλήσεις, Τάσεις και Παράγοντες Επιτυχίας στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Έκθεση, στην οποία το παρών τους θα δώσουν μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, προμηθευτές και διανομείς στην Κύπρο. Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλους τους -μέχρι στιγμής- Εκθέτες που έχουν εξασφαλίσει τη δική τους παρουσία στην Έκθεση.  
Η εκδήλωση απευθύνεται προς: Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Εμπορικούς Διευθυντές, Τεχνικούς Διευθυντές, operations directors και managers, διευθυντές Εφοδιαστικής Αλυσίδας και logistics, διευθυντές Πωλήσεων, διευθυντές Μάρκετινγκ, καθώς και διευθυντές Παραγωγής από όλες τις εμπορικές εταιρείες του νησιού. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες και Εγγραφές
Οργανωτές: ΙΜΗ και ΕΥ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Ελληνική Τράπεζα, HTZ Minas Recycling Corporation Ltd, IMR / Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™
Εκθέτες (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, Datatech, Demetriades Handling, Όμιλος FDL, Frotcom Cyprus Ltd, G.A.P. Vassilopoulos Group, S. Kaniklides Ltd, Mantis Ltd, Phil. Andreou Public Ltd, Priority, Shoham, Spima, Efaflex, Supernova Consulting
Test Drive by (μέχρι τώρα): Geo Pavlides Automotive
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό ΙΝ Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας