Δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό διαφημιστικό περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν!!!

Με το iiSignage μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε, να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε το δικό σας περιεχόμενο ψηφιακής σήμανσης σε οποιαδήποτε οθόνη iiyama 40 series.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα διαθέσιμα δωρεάν templates που υπάρχουν για να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις σας ή μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τις δικές σας διαφημίσεις από την αρχή καθώς επίσης να προγραμματίσετε τη προβολή τους σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα. 

Είτε χρησιμοποιήσετε ένα από τα templates είτε δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια, μπορείτε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας με εφέ βίντεο, εφέ συρόμενων εικόνων ή μπάρες κειμένου για μεγαλύτερη επίδραση στο θεατή. Είναι ακόμα δυνατή η χρήση web widgets για εμφάνιση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο,όπως μια αναφορά καιρού στις διαφημίσεις σας.

Το iiSignage είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο δημιουργίας διαφημιστικού περιεχομένου. Σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο χρόνο και χώρο για να προβάλετε το διαφημιστικό περιεχόμενό σας.

Οι οθόνες μπορούν να προστεθούν σε ξεχωριστές ομάδες (έως 10) και κάθε ομάδα να έχει τη δική της λίστα αναπαραγωγής και ωριαίο πρόγραμμα προβολής επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα μηνύματά σας ανά τοποθεσία, οθόνη και ώρα.

Το iiSignage μπορεί επίσης να παρακολουθεί την κατάσταση όλων των συνδεδεμένων οθονών και να σας επιτρέπει να μεταδίδετε ταυτόχρονα σημαντικές ειδήσεις και ειδοποιήσεις σε όλες τις οθόνες.

Είναι ακόμη δυνατή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και  επαναφοράς του περιεχομένου σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης στον υπολογιστή.
 
 

Ο έλεγχος είναι στα χέρια σας!!!
“Δεν είναι καθόλου τυχαίο τo μότο αυτού του κορυφαίου brand «Value for money – Get more for Less”  το όποιο προκύπτει μέσα από τη βέλτιστη σχέση τιμής και ποιότητας που προσφέρει, ανέφερε ο Business Development Manager της ASBIS MED και υπεύθυνος για το brand iiyama, κύριος Γεώργιος Σταύρου.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett