Δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό διαφημιστικό περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν!!!

Δελτίο Τύπου  14/10/2019 18:30
Δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό διαφημιστικό περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν!!!

Δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό διαφημιστικό περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν!!!

Δελτίο Τύπου  14/10/2019 18:30
Με το iiSignage μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε, να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε το δικό σας περιεχόμενο ψηφιακής σήμανσης σε οποιαδήποτε οθόνη iiyama 40 series.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα διαθέσιμα δωρεάν templates που υπάρχουν για να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις σας ή μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τις δικές σας διαφημίσεις από την αρχή καθώς επίσης να προγραμματίσετε τη προβολή τους σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα. 

RELATED ARTICLES


Είτε χρησιμοποιήσετε ένα από τα templates είτε δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια, μπορείτε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας με εφέ βίντεο, εφέ συρόμενων εικόνων ή μπάρες κειμένου για μεγαλύτερη επίδραση στο θεατή. Είναι ακόμα δυνατή η χρήση web widgets για εμφάνιση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο,όπως μια αναφορά καιρού στις διαφημίσεις σας.

Το iiSignage είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο δημιουργίας διαφημιστικού περιεχομένου. Σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο χρόνο και χώρο για να προβάλετε το διαφημιστικό περιεχόμενό σας.

Οι οθόνες μπορούν να προστεθούν σε ξεχωριστές ομάδες (έως 10) και κάθε ομάδα να έχει τη δική της λίστα αναπαραγωγής και ωριαίο πρόγραμμα προβολής επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα μηνύματά σας ανά τοποθεσία, οθόνη και ώρα.

Το iiSignage μπορεί επίσης να παρακολουθεί την κατάσταση όλων των συνδεδεμένων οθονών και να σας επιτρέπει να μεταδίδετε ταυτόχρονα σημαντικές ειδήσεις και ειδοποιήσεις σε όλες τις οθόνες.

Είναι ακόμη δυνατή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και  επαναφοράς του περιεχομένου σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης στον υπολογιστή.
 
 

Ο έλεγχος είναι στα χέρια σας!!!
“Δεν είναι καθόλου τυχαίο τo μότο αυτού του κορυφαίου brand «Value for money – Get more for Less”  το όποιο προκύπτει μέσα από τη βέλτιστη σχέση τιμής και ποιότητας που προσφέρει, ανέφερε ο Business Development Manager της ASBIS MED και υπεύθυνος για το brand iiyama, κύριος Γεώργιος Σταύρου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας