ΚΕΒΕ Business Leader – Βιομηχανία ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου

Στον Γενικό Διευθυντή του P&P ICE CREAM GROUP, Παναγιώτη Παπαφιλίππου, απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Βιομηχανία στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards.
 
Ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου γεννήθηκε το 1946 και μεγάλωσε στη Λευκωσία σε πολυμελή οικογένεια. Φοίτησε σε σχολεία της πρωτεύουσας και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αγωνίστηκε αθόρυβα, βάζοντας συχνά τη ζωή του σε κίνδυνο, σε όλους τους αγώνες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας το 1955-59, το 1963 και το 1974.

Από νεαρή ηλικία είχε ξεχωρίσει για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Όραμα του ήταν να δημιουργήσει και να επεκταθεί σε τομείς που να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο. Ανέπτυξε τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε παιδότοπους με επιτυχημένες παγωταρίες και πρωτοτύπησε στη βιομηχανία παγωτού, φτιάχνοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, με τα οποία ξεχώρισε στην αγορά της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτοδημιούργητος, ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου έχει κατορθώσει να χαράξει τη δική του πορεία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας μας. Με διορατικότητα, αγάπη και σεβασμό στους συνεργάτες και τους καταναλωτές, με όραμα και σχέδιο δράσης μπόρεσε να αντεπεξέλθει και να χαράξει νέους ορίζοντες για το παγωτό και γενικά τη βιομηχανία. Ο ίδιος και η εταιρεία του έχουν επανειλημμένως βραβευθεί εντός και εκτός Κύπρου.

Έχει στο ενεργητικό του πλούσιο κοινωνικό έργο και συμμετοχή σε αρκετά συμβούλια, με επιτυχημένη δράση, για την αναβάθμιση της βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γαστρονομίας του τόπου μας. Είναι παντρεμένος με τη Ρένα Μαλτέζου κι έχουν τρεις θυγατέρες.

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»