Το Moebius Software διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για θέματα Ρυθμιστικής Συμμόρφωσης (Compliance)

Δελτίο Τύπου  10/10/2019 16:30
Το Moebius Software διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για θέματα  Ρυθμιστικής Συμμόρφωσης (Compliance)

Το Moebius Software διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για θέματα Ρυθμιστικής Συμμόρφωσης (Compliance)

Δελτίο Τύπου  10/10/2019 16:30
Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, Moebius Software διοργανώνει 15-λεπτο διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, κατά το οποίο η Senior Business Consultant της εταιρείας Claire Philpott, θα μιλήσει για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη ρυθμιστική συμμόρφωσης και να παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον φόρτο εργασίας και να ενισχύσουν την αποδοτικότητα τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.
 
Το διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά δικηγόρους, λογιστές, ελεγκτές και παρόχους εταιρικών υπηρεσιών,  φέρει τον τίτλο Compliance Hot Topics: Risk Rate Scoring and Ongoing Monitoring.

Στην παρουσίαση της στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Συμμόρφωσης που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία στις 4 Οκτωβρίου του 2019, η κα Philpott ανάφερε ότι οι επαγγελματίες σε τομείς που επηρεάζονται από θέματα ρυθμιστικής συμμόρφωσης εκτελούν διάφορες χρονοβόρες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα τη σύνταξη εκθέσεων για τις ρυθμιστικές αρχές, την παρακολούθηση εγγράφων και συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων, καθώς και τη διατήρηση εταιρικών πληροφοριών. Ως εκ τούτου η τεχνολογία φαίνεται να είναι μονόδρομος, καθώς μπορεί να αποφέρει την αναγκαία αποτελεσματικότητα, να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και να ελευθερώσει χρόνο για τον επαγγελματία για να μπορέσει να επικεντρωθεί σε σημαντικές δραστηριότητες όπως η έρευνα και η διαχείριση ρίσκου.

Η πρόσφατη εφαρμογή της 4ης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (4th EU AML Directive) έχει ασκήσει πίεση στις εταιρείες να επικεντρωθούν στην υιοθέτηση μιας προσέγγισης συμμόρφωσης που να βασίζεται στη διαχείριση ρίσκου. Αυτό το σεμινάριο θα αναλύσει τα πλεονεκτήματα ενός σταθμισμένου μέσου όρου συστήματος καταγραφής κινδύνου έναντι ενός απλού συστήματος, καθώς και τον τρόπο υπολογισμού του σταθμισμένου μέσου όρου και τον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή του μπορεί να προσφέρει ένα προφίλ ρίσκου για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους επαγγελματίες είναι να γνωρίζουν συνεχώς τις αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν το ποσοστό ρίσκου των πελατών τους, και να διατηρούν όλα τα αρχεία είναι ενημερωμένα. Στο δεύτερο μισό του σεμιναρίου, η κα Philpott θα παρουσιάσει πως μέσω των λειτουργιών ειδοποιήσεων, το Moebius μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των προαναφερθέντων προκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές σχετικά με το σεμινάριο επισκεφθείτε: https://app.livestorm.co/p/606b3cf8-f49c-456c-b870-f9968242b402
 
2

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας