Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

George Y. Yiangou LLC: Επιλέγει την Yellow Applications για ψηφιακή αναβάθμιση

Η George Y. Yiangou LLC, επιλέγει την Yellow Applications για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης λύσης συστήματος λογισμικού Cloud για την διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού, εφαρμόζοντας το Exelsys HCM.
 
Ο κ. Κρις Γιάγκου - Συνέταιρος και Επικεφαλής του Τμήματος Εταιρειών, Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, δήλωσε: “Η συνεχή αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μας τόσο εντός Κύπρου, όσο και στο εξωτερικό μας οδήγησε να αναθεωρήσουμε την ψηφιακή στρατηγική αναβάθμισης του οργανισμού μας. Έγινε γρήγορα αντιληπτό στην διοίκηση της εταιρείας μας πως υπήρχε η ανάγκη για μια αξιόπιστη λύση για την διαχείριση του αυξανόμενου ανθρωπίνου δυναμικού.  
 
Επιλέξαμε την Yellow Applications καθώς με τα 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της παροχής τεχνολογικών λύσεων, μπορούσε να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση η οποία θα δώσει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα ανάλυσης και διαχείρισης των αναγκαίων στοιχείων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Το Exelsys HCM ταιριάζει στις ανάγκες του οργανισμού μας και τα οφέλη από τη χρήση του είναι ήδη εμφανή στην καθημερινότητά μας”.  
 
Η στρατηγική μας απόφαση να επενδύσουμε σε μια λύση που θα μας απελευθερώσει από την γραφειοκρατία, θα εγγυηθεί την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων του προσωπικού μας, θα αυτοματοποιήσει την διαχείριση θεμάτων ανθρωπίνου δυναμικού από πλευράς εταιρείας αλλά παράλληλα θα δίνει την δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης  από πλευράς εργαζομένων, έχει ήδη αποδείξει πως θα έχει υψηλές επιστροφές κεφαλαίου, λόγω εξοικονόμησης χρόνου, βελτιστοποίηση λειτουργειών και αύξηση πιστότητας και ικανοποίησης του προσωπικού.”

Ο κ. Μάριος Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Yellow Applications,  δήλωσε ότι: “Η εμπιστοσύνη της George Y. Yiangou LLC μας τιμά ιδιαιτέρως. Η διοίκηση της εταιρείας εντυπωσιάζει με την διορατικότητα και την ηγεσία στον νομικό και συμβουλευτικό κλάδο. Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και κατ’ επέκταση σε  έργα ψηφιακής αυτοματοποίησης της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και κεφαλαίου, είναι ουσιαστικά επένδυση που καθορίζει την αύξηση της παραγωγικότητας και της πιστότητας του προσωπικού κάθε επιχείρησης. Η επιλογή της κατάλληλης λύσης λογισμικού είναι  κρίσιμη για την ορθή λειτουργία μίας επιχείρησης, καθώς μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να στερήσει τη δυνατότητα προσαρμογής στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Μας τιμά ιδιαίτερα ότι μία από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρείες της Κύπρου έχει εγκαταστήσει το Exelsys HCM, μία δοκιμασμένη λύση λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Κύπρο και στο εξωτερικό με γρήγορη υλοποίηση σε  προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της επένδυσης, αύξηση παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού μείωση κόστους και αύξηση της κερδοφορίας.”

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες