Η Dynamic Works έχει αναδειχθεί Εθνικός Νικητής από τα European Business Awards

Η Dynamic Works έχει αναδειχθεί Εθνικός Νικητής από τα European Business Awards, στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Xρονιάς. Η διάκριση αυτή ακολούθησε το βραβείο One to Watch το οποίο αναδεικνύει τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Η Dynamic Works επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.753 επιχειρήσεις που αναδείχθηκαν ως 'Ones to Watch', σε ένα κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο. Η εταιρεία επιλέχθηκε ως National Winner από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών. Η Dynamic Works θεωρείται ως η καλύτερη επιχείρηση στην Κύπρο στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Xρονιάς, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Μέσω του πρωτοποριακού προϊόντος της, με την ονομασία Syntellicore, η Dynamic Works βοηθάει τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να εξομαλύνουν και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες της επιχείρησής τους, να πετύχουν και να διατηρήσουν τη συμμόρφωσή τους με τους κανονισμούς που επιβάλλουν οι ρυθμιστικοί φορείς του χρηματοοικονομικού τομέα. Το Syntellicore έχει προσφέρει στις εταιρείες το μέσο για αποτελεσματικότερη διαχείριση των πελατών τους, με αποτέλεσμα υψηλότερα περιθώρια κέρδους. Η θετική ανατροφοδότηση που έλαβε το Syntellicore από τους ενδιαφερόμενους του τομέα, ενθάρρυνε την Dynamic Works να συνεχίσει να αναζητά νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Η διείσδυση στον χρηματοπιστωτικό τομέα σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω μιας προσεκτικά σχεδιασμένης στρατηγικής, είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της εταιρείας.

«Είναι τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς. Ωστόσο, δεν ήμουν μόνος. Συνετέλεσαν όλα τα πολύτιμα μέλη του προσωπικού, τους υπαλλήλους που με αφοσίωση εργάζονταν καθημερινά για να αναδείξουν την Dynamic Works ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες της χώρας. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας που πίστεψαν σε εμάς και συνέχισαν να αναθέτουν εργασίες στην εταιρεία μας. Αυτό μας ώθησε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Dynamic Works.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και η Dynamic Works είναι ένας κορυφαίος ηγέτης στον τομέα της. Για να επιλεχθείς ως National Winner σημαίνει πως παρουσιάζεις σημαντική καινοτομία, ηθική και επιτυχία και είσαι μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ευχόμαστε στην Dynamic Works καλή επιτυχία στον τελικό γύρο.»
Τα European Business Awards είναι τώρα στο 12ο έτος και ο κύριος σκοπός είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασε πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. Στους χορηγούς και συνεργάτες συμπεριλαμβάνονται το Inflexion, το Germany Trade & Invest και το Cision PR Newswire.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands