Άυριο το πολυαναμενόμενο 3rd Cyprus HealthCare Conference Gala

Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala”, που διοργανώνει η ΙΜΗ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες συνάξεις που αφορά τους επαγγελματίες της Υγείας στην Κύπρο

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες -σχετικούς με τον τομέα της Υγείας- γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις όπως και τις τάσεις που διαμορφώνονται στα θέματα Ιατρικής και Υγείας. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για όλους τους παρευρισκόμενους και, παράλληλα, λειτουργεί ως η πλέον κατάλληλη πλατφόρμα για σωστή κι ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα σύγχρονα δεδομένα της Υγείας, εντός κι εκτός Κύπρου.
 
Στο Conference Gala, ανάμεσα στις εκλεκτές προσωπικότητες που θα συμμετέχουν και οι οποίες πρωταγωνιστούν στον χώρο της Υγείας σε Κύπρο κι εξωτερικό, είναι ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Κεντρικός ομιλητής στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Galaθα είναι ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, Healthcare futurist & Delight thinker, από το Βέλγιο. Ο Koen Kas έχει ως στόχο του να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο τους προσκεκλημένους και να αναδείξει τη σημαντικότητα του επαγγέλματος των γιατρών ή αλλιώς τους φύλακες-αγγέλους, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος. Ακόμη, θα τονίσει την επιρροή και δύναμη της Τεχνολογίας σήμερα περισσότερο από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Kas θα καλύψει με την παρουσίασή του το θέμα: Guardian angels turning sickcare into healthcare.
 
Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, είναι -επίσης- επιχειρηματίας, καθηγητής της Μοριακής Ογκολογίας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HealthSkouts, εταίρος στο HealthStartup.eu (μιας διαδικτυακής κοινωνικής πλατφόρμας για startups στον τομέα της Υγείας), συγγραφέας δύο βιβλίων (“Sick No Moreκαι “Your Guide to Delight”), όπως και διεθνούς φήμης ομιλητής. Ανάμεσα στις εταιρείες-κολοσσούς που συνεργάστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι: Merck, UCB, Pfizer, Nutricia /Danone, Roche, Mitsubishi, Metagenics, Baxter, McKesson, ABInbev, Coca Cola, UPS, Celgene, AGFA HealthCare και AG Insurance.
 
Στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές θα είναι επίσης οι:

  • Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, CEO, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Ιάκωβος Π. Γαλανός, Healthcare Industry Leader, KPMG Limited
  • Professor Elizabeth O. Johnson, Dean, School of Medicine, European University Cyprus
Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα αναλάβει η διεθνούς φήμης σοπράνο, Κατερίνα Μηνά με τη συνοδεία του πιανίστα Πλωτίνου Μικρομάτη.
 
Η προσέλευση στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης (by invitation only). Η Εκδήλωση απευθύνεται προς: γιατρούς, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες κι εταιρείες Εισαγωγής/Διανομής Φαρμάκων, Ιατρικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών, φαρμακοποιούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, πανεπιστημιακούς.
 
Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική.
 
Περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Conference Gala μπορείτε να βρείτε εδώ

Οργανωτής: IMH
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αργυρός Χορηγός: KPMG Limited
Υποστηρικτής: Relia Trading
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής