Απόλυτα επιτυχές το The Cyprus Headquartering and Funds Summit στη Mumbai

Με επιτυχία στέφθηκε το The Cyprus Headquartering and Funds Summit που πραγματοποιήθηκε στη Mumbai στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 παρουσία πέραν των 200 Ινδών επαγγελματιών του χώρου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ενώπιον των συνέδρων αναλύθηκαν οι προοπτικές της κυπριακής οικονομίας, το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ως ανερχόμενο διεθνές και περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι χρηματοοικονομικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Κύπρο σε όσες εταιρείες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, καθώς και το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα. Την ίδια ώρα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευχέρεια να ενημερωθούν και λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους από Κύπριους επαγγελματίες του χώρου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ταξίδεψαν στην Ινδία για το σκοπό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο στη Mumbai αποτέλεσε συνέχεια των ενεργειών προώθησης της Κύπρου όπως το αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και το Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ.

Ηχηρά ονόματα από Ινδία
Tο συνέδριο της Mumbai παρακολούθησαν ηχηρά ονόματα επαγγελματιών των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως οι εταιρείες Abakkus Asset Manager LLP, Aequitas Investment Consultancy, Ambavat Jain & Associates LLP, Duff & Phelps India, JMP Advisorς, Julius Baer, Edelweiss, Entrust Family Office, J. Sagar Associates και Northern Arc Investments.

Στο συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό οι πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ και ο αντιπρόεδρος του CIFA και πρόεδρος του Κυπρό-Ινδικού επιχειρηματικού συνδέσμου Ανδρέας Γιασεμίδης.

Παρουσιάσεις για το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρο ως επιχειρηματικό κέντρο καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει έναντι άλλων δικαιοδοσιών για ξένες επιχειρήσεις που επιθυμούν να ιδρύσουν διεθνή ή περιφερειακά κεντρικά γραφεία στην Κύπρο πραγματοποίησαν οι Γιώργος Καμπανέλλας Γενικός Διευθυντής Invest Cyprus, Κώστα Μιχαήλ, Director, Direct Tax, Scordis. Papapetrou & Co (Corporate Services) Ltd Haig Assadourian Director & Shareholder, Centaur Trust και η Μαρία Κλάππα, Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC.

Η ραγδαία ανάπτυξη του τομέα Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΟΕΕ) στην Κύπρο και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος αναπτύχθηκαν ενώπιον του συνεδρίου από τους Ανδρέα Γιασεμίδη, Partner, In charge of Fund Services, PwC Cyprus, Πανίκο Τέκλο, Partner, Risk Advisory & Wealth Advisory Services Leader, Deloitte Ltd, Αντώνη Ρούβα, Board Member, Asset Management, Advisory Services, KPMG Ltd, Άντρη Μιχαήλ, Partner Financial Services and Funds Department, Kinanis LLC και Κωνσταντίνο Ξάνθη, Head Wealth Management Operations, Eurobank Cyprus.

Μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου ακολούθησε networking cocktail, ενώ η μέρα έκλεισε ευχάριστα με ένα δείπνο για τους διοργανωτές.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την τον Invest Cyprus, τον Cifa και την IMH. Ανάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου, το οποίο τέλεσε υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, είναι οι Centaur Trust Group, Deloitte, Eurobank Cyprus, Kinanis Law Firm, KPMG, PwC Cyprus και Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Scordis, Papapetrou & Co (Corporate Services) Ltd. Υποστηρικτές είναι η Ayia Napa Marina και η Property Gallery.
 
Μιχάλης Μιχαήλ Πρόεδρος Invest Cyprus 
 
Ανδρέας Γιασεμίδης αντιρόεδρος CIFA, πρόεδρος Κύπρο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και Partner, In charge of Fund Services, PwC Cyprus
 
Γιώργος Καμπανέλλας Γενικός Διευθυντής Invest Cyprus
 
Κώστας Μιχαήλ, Director, Direct Tax, Scordis. Papapetrou & Co (Corporate Services) Ltd
 
Haig Assadourian Director & Shareholder, Centaur Trust
 
Μαρία Κλάππα, Partner, Tassos Papadopoulos & Associates LLC
 
Πανίκος Τέκλος, Partner, Risk Advisory & Wealth Advisory Services Leader, Deloitte Ltd
 
Αντώνης Ρούβας, Board Member, Asset Management, Advisory Services, KPMG Ltd
 
Άντρη Μιχαήλ, Partner Financial Services and Funds Department, Kinanis LLC
 
Κωνσταντίνος Ξάνθης, Head Wealth Management Operations, Eurobank Cyprus
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο