Έρχεται το 3rd Cyprus HealthCare Conference Gala

Το “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala”, που διοργανώνει η ΙΜΗ, πλησιάζει. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες συνάξεις που αφορά τους επαγγελματίες της Υγείας στην Κύπρο. Ραντεβού την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες -σχετικούς με τον τομέα της Υγείας- γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις όπως και τις τάσεις που διαμορφώνονται στα θέματα Ιατρικής και Υγείας. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για όλους τους παρευρισκόμενους και, παράλληλα, λειτουργεί ως η πλέον κατάλληλη πλατφόρμα για σωστή κι ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τα σύγχρονα δεδομένα της Υγείας, εντός κι εκτός Κύπρου. 
 
Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, Healthcare futurist & Delight thinker, από το Βέλγιο, είναι ο κεντρικός ομιλητής του “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala. Ο Koen Kas έχει ως στόχο του να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο τους προσκεκλημένους και να αναδείξει τη σημαντικότητα του επαγγέλματος των γιατρών ή αλλιώς τους φύλακες-αγγέλους, όπως τους αποκαλεί ο ίδιος. Ακόμη, θα τονίσει την επιρροή και δύναμη της Τεχνολογίας σήμερα περισσότερο από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Kas θα καλύψει με την παρουσίασή του το θέμα: Guardian angels turning sickcare into healthcare. Στο Conference Gala και ανάμεσα στις εκλεκτές προσωπικότητες που θα συμμετέχουν και οι οποίες πρωταγωνιστούν στον χώρο της Υγείας σε Κύπρο κι εξωτερικό, θα παραστεί και ως ομιλητής ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα αναλάβει η διεθνούς φήμης σοπράνο, Κατερίνα Μηνά με τη συνοδεία του πιανίστα Πλωτίνου Μικρομάτη.
 
Ο καθηγητής και δόκτορας Koen Kas, είναι -επίσης- επιχειρηματίας, καθηγητής της Μοριακής Ογκολογίας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HealthSkouts, εταίρος στο HealthStartup.eu (μιας διαδικτυακής κοινωνικής πλατφόρμας για startups στον τομέα της Υγείας), συγγραφέας δύο βιβλίων (“Sick No Moreκαι “Your Guide to Delight”), όπως και διεθνούς φήμης ομιλητής. Ανάμεσα στις εταιρείες-κολοσσούς που συνεργάστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι: Merck, UCB, Pfizer, Nutricia /Danone, Roche, Mitsubishi, Metagenics, Baxter, McKesson, ABInbev, Coca Cola, UPS, Celgene, AGFA HealthCare και AG Insurance.
 
Η προσέλευση στο “3rd Cyprus HealthCare Conference Gala” είναι δυνατή μόνο κατόπιν πρόσκλησης (by invitation only). Η Εκδήλωση απευθύνεται προς: γιατρούς, στελέχη από Ιδιωτικές Κλινικές και Νοσοκομεία, διευθυντικά στελέχη από Φαρμακοβιομηχανίες κι εταιρείες Εισαγωγής/Διανομής Φαρμάκων, Ιατρικών Προϊόντων κι Υπηρεσιών, φαρμακοποιούς, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, πανεπιστημιακούς.
 
Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική.
 
Περισσότερες Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του Conference Gala μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
Οργανωτής: IMH
Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Αργυρός Χορηγός: KPMG Limited
Υποστηρικτής: Relia Trading
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Business, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»