Ανδρέας Νεοκλέους: Ακόμη μεγαλύτερα κέρδη το 2020 για CYTA

Ανδρέας Νεοκλέους: Ακόμη μεγαλύτερα κέρδη το 2020 για CYTA

Ανδρέας Νεοκλέους: Ακόμη μεγαλύτερα κέρδη το 2020 για CYTA

Πολύ ικανοποιημένος για την πορεία της Cyta τη φετινή χρονιά, εμφανίστηκε ο CEO του Οργανισμού Ανδρέας Νεοκλέους σε συνέντευξη του στο INBTV.

RELATED ARTICLES


«H CYTA φέτος είχε πάρα πολλές προκλήσεις και δηλώνω πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί φαίνεται φέτος πως σε μία πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, σταθεροποιώντας τα μερίδια αγοράς της και διατηρώντας τη θέση ισχύος που έχει στην αγορά σαν ηγέτης στις κύριες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο», είπε.

Αυτή τη στιγμή όπως ανέφερε ο κ. Νεοκλέους έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς που ενδέχεται να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη για τη Cyta. «Δεν είναι αυτοσκοπός η αύξηση των μεριδίων αγοράς. Ο σκοπός μας και στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε ευρωστία στην εταιρεία και πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Ένας τρόπος μπορεί να είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς και άλλος η αύξηση της κερδοφορίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για το καλό του Οργανισμού. Τη φετινή χρονιά τα κέρδη της Cyta θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι», υπογράμμισε.

 

Ο κ. Νεοκλέους μίλησε και για το δίκτυο 5G δίνοντας συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για την εμπορική εισαγωγή του δικτύου. «Εδώ και 6 μήνες έχουμε υλοποιήσει το πιλοτικό δίκτυο 5G. Κάνουμε εσωτερικές προετοιμασίες για την εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου. Περιμένουμε από το κράτος στις αρχές του επόμενου χρόνου να παραχωρήσει το φάσμα για το 5G και ακολούθως θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα του 2020 για την εμπορική εισαγωγή του δικτύου», τόνισε.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην αποκρατικοποίηση του Οργανισμού ο κ. Νεοκλέους έριξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση. «Εάν ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί θα υλοποιήσουμε τα πλάνα του. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για το θέμα», κατέληξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας